Melyik társasághoz tartoznátok szívesen? Kivel mennél szívesen el közös küldetésre?
A ,,Harry potter és a főnix rendje'' kulcsszó ,,Főnix Rendje'' akart lenni csak a weboldal valamiért átírta! Egyébként a kérdést azért tettem fel, mert tudni szerettem volna hogy csak én egyedül vagy más is annyira ,,sötét'' hogy a Halálfalókhoz csatlakozna?
Az én válaszom ez lenne: Halálfalók, Bellatrix mert bátor, erős, elszánt, hűséges és nem retten vissza semmitől.
Tudom, hogy egyet kértél, de képtelen vagyok választani. :)
Halálfalók, mert a családomat ismerve tuti, hogy varázslóként a szüleim is halálfalók lennének. És Dracóval szeretnék küldetésre menni, mert őt is a családja juttatta oda.
Ugyanakkor szeretnék a Főnix Rendjének a tagja is lenni, mert személy szerint inkább az ő elveikkel értek egyet. Tőlük Tonksszal szeretnék bevetésre menni, mert ő vicces és jó fej. Vagy Siriusszal, mert ő... Na, ő Sirius. ;D
Halálfalókkal, ez egyértelmű.
Legszívesebben Bellatrix-szal mennék küldetésre, mert ő szadista, nagyon erős boszorkány és szinte szerelmes vagyok belé.
Együtt Crucióznánk a muglikat, sárvérűeket és vérárulókat. Hmmmm, milyen jó is lenne.
19/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!