Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek mi a véleményetek a...

UgrinPetra kérdése:

Nektek mi a véleményetek a Csitt, Csitt sorozatròl?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 5. 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem elég közepes. Én csak az első részét olvastam, végülis elment egynek, de annyira már nem tetszett, hogy elolvassam a többi részét is.
2015. ápr. 5. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. Egy barátnőm agyba-főbe dicsérte a könyvet, de nem is tudom, elég tucat. Viszont kicsit hasonló a Luxen sorozat, de az nagyon jó!
2015. ápr. 5. 13:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyet értek az előttem levőkkel.

Az első kötetet olvastam, a főszereplő srác miatt megérte, de annyira nem kötött le, hogy a többi részét is befejezzem.

2015. ápr. 5. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Elolvastam a sorozatot, de csak azért mert nem szeretek könyvet félbe hagyni. A negyedik résznél mintha a fogamat húzták volna. Ha találkoztam volna a főszereplővel biztos hogy megverem. Olyan egy jellegtelen, idegesítő és unalmas hogy az ember már el sem hiszi hogy ilyen létezik. Rég olvastam ennél rosszabb könyvet. Pedig kár érte mert
2015. ápr. 6. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:
...mert az alap történet jó csak rosszul van megírva.(bocsi véletlen rányomtam a küldés gombra)
2015. ápr. 6. 22:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Sajnálom,hogy ennyire nem tetszett az első könyv.Én is közepesnek találtam,de engem érdekelt a folytatás és be kell valljam sokkal jobb volt.Új szereplők, sok csavarral.Én imádtam.
2015. ápr. 7. 07:53
 7/10 anonim válasza:
Elég gyengére sikeredett. Elkezdtem olvasni, pozitívan álltam hozzá, de végül nem olvastam végig. Am úgy mostanában nagyon felkapott lett az angyalos sztori de még nem olvastam közülük egy jót sem. :(
2015. ápr. 7. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Én nem értek egyet az előző válaszolókkal. Nekem ez az egyik kedvenc könyvsorozatom (a másik a Luxen sorozat). Szerintem nem tucat, rengeteg váratlan fordulat van benne, amire nem számítana az olvasó, a karakterek is részletesen ki vannak dolgozva.

Mindenkinek más a véleménye persze, de én ezt gondolom róla, (csakhogy legyen egy pozitív értékű is).

2015. máj. 11. 19:43
 9/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon-nagyon jó :)
2015. jún. 27. 14:53
 10/10 anonim válasza:

Hát olvastam már jobbat is,de nem volt rossz... a második rész abszolút nem tetszett,a harmadikban meg túl gyorsan jött vissza az emlékezete,szóval ment minden tovább. Az utolsó rész is tetszett,bár a befejezés nem tetszett... Végig azt vártam, mikor esnek már egymásnak, és csak így vége. De ezektől függetlenül nagyon tetszett. :)

Viszont kérdező, ha Jennifer L. Armentrout Luxen sorozatát még nem olvastad,ajánlom figyelmedbe. Hihetetlenül jó!

2015. aug. 13. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!