Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy hónapban/évben átlagosan...

Egy hónapban/évben átlagosan mennyit költesz könyvekre, mennyit kapsz ajándékba és mennyit kérsz kölcsön?

Figyelt kérdés

Én tavaly év végén kezdtem el olvasni, karácsonyra kaptam 6 könyvet, azóta kaptam még hármat, vettem magamnak kb. ötöt, és még tervben van jó pár. Kölcsön kaptam karácsony óta 4-et. Ezek szinte mind 3000 Ft körüliek (van ami olcsóbb, van, ami drágább).

16/L

2015. márc. 29. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Hajjaj, mióta rukkolázom, azóta ellepnek a könyvek! Azon felül bevezettem magamnak egy havi 5000 forintos limitet (pluszminusz párszáz), abba általában 4-5 könyv belefér, mivel jórészt használt könyveket veszek, és szerencsére olyan az ízlésem, hogy amit más kiszór, az nekem kincs! Ezeket szoktam öt-tíz pontokért happolgatni.

Épp ma rendeltem egy 140ft-os könyvet antikváriumból, hihetetlen, mennyire elfelejtett könyv, pedig nem is rongyos...

2015. márc. 30. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is elsősorban antikváriumban vásárolok. Nehéz átlagot mondani, van olyan hónap, hogy semmit sem veszek van, hogy 10.000 forintot hagyok ott. Könyvesboltban csak az akciós könyveket veszem meg. Barátaimmal folyamatosan megy a csere-bere.
2015. márc. 30. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Átlag 10.000 Ft, de idén már fölötte vagyok az első három hónapban. Sok használt könyvet is veszek, újak csak akkor ha akciósak.
2015. márc. 30. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak ritkán veszek könyvet, általában inkább kölcsön kérem valakitől vagy könyvtárból veszem ki, csak az abszolút kedvenceim vannak meg a polcomon + amiket kapok (szülinapra, karácsonyra). Így sem férek rendesen...
2015. márc. 30. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
kindle-m van, letöltök mindent, de havi 4-5 könyvet tuti kivégzek
2015. márc. 30. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!