Legizgalmasabb könyvek, amit nem tudtál letenni (férfinak)?
Figyelt kérdés
A párom (hím) :) azt állítja, hogy nem szeret olvasni, de eddig nem is olvasott, csak újságot. Megegyeztünk, hogy választok neki egy könyvet, amit el kell olvasnia és ha azután is azt mondja, hogy nem szereti, akkor elfogadom. Olyan könyvet keresek, amit nem fog tudni letenni. Valami scifi, akció, csavaros könyvet.2015. márc. 23. 21:04
1/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Az Alapítvány igen csavaros történet, de nem akciódús.
4/10 anonim válasza:
Jurányi Zsolt: az alvilág zsoldjában
Jurányi Zsolt: az alvilág csapdájában
Az Alvezér - Sammy Gravano élete a maffiában
5/10 anonim válasza:
Stephen King: Menekülő ember
A fülemülepadló · Lian Hearn
6/10 anonim válasza:
Dashiel Hammett: Véres aratás
Stephen King: Borzalmak városa
Kenneth Roberts: Északnyugati átjáró (ez mondjuk elég hosszú; lehet, nem ezzel kéne elriasztanod :))
7/10 anonim válasza:
Dan Brown: A Da Vinci- kód
Valaki írta a Menekülő ember-t; az tényleg jó választás lenne. Fordulatos, izgalmas és nem hosszú. Első könyvnek nagyon jó.
8/10 anonim válasza:
Michael Crichton - Félelemben
Stephen King - Bilicsben
Dmitri Glukovsky - Metro 2033 (a 34 már nem)
9/10 locsi01 válasza:
Az útvesztő: Az eleje unalmas de a második részében akkora csavarok vannak ... ( Tűzpróba)
Én 1 1/2 nap alatt kiolvastam ( lány vagyok)
Nagyon szeretem az ilyen könyveket!!!
10/10 anonim válasza:
Stephen King bármelyik könyvét ajánlanám. De ami nekem leginkább tetszett: Christine, Mr. Mercedes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!