Most Kaneki komolyan meghal?
Igaz is meg nem is, olvasd a mangát ;)
Animében sztem meg fog halni.
#1: Pont ezaz, Kaneki a kedvencem, és maga az anime iránti tiszteletből el szeretném olvasni a mangát, viszont úgy nem igazán vonz az ötlet hogy meghal. :/
#2: Eleve magában hordozza MINDEN ilyen (az anime/manga jövőjéről) kérdés, nem értem a problémád forrását. Egyébként kérdezem, nem pedig kijelentem. Az első válaszoló sem adott egyértelmű választ. Innentől kezdve a válaszod (ami egyébként használhatatlan) véleményem szerint értelmét veszti.
Ne anime iránti tiszteletből olvasd el, animében nincs semmi tisztelni való, 2. évad egy rakás szar. Épp ezért nem akartam leírás, mert ha úgyis el akarod olvasni akkor nem akarom lerontani spoilerrel.
De ha ennyire kíváncsi vagy :
Kaneki a legvégén mikor már tudja, hogy nem tud segíteni elmenekul, találkozik Arimaval aki "megöli", fejbe szúrja Kaneki így többször, aki elveszti az emlékeit.
CCG addigra már tudja, hogy Kaneki = One eyed ghoul, de mangában nem csatlakozott Aogirohez, így nem ölik meg.
Arima később "örökbefogadja" és a mentora lesz, elkezdődik kiképzési. Kaneki meg persze nem emlékszik semmire, hogy mi történt vele. Kap új nevet és karriert kezd a CCGnél.
Jelenleg Manga Story ott tart hogy 2 év eltelt és legtöbben azt hiszik meghalt.
Köszönöm szépen a válaszod!
A 2. évados megjegyzéseddel nem értek egyet, de ez csak az én véleményem. :)
Tényleg köszi a választ, így már van kedvem elolvasni a mangát, mert ha meghal akkor 100% hogy nem kezdtem volna bele. :)
Csak azért mondod ezt, mert nem olvastad a mangát előtte :)
Anime kihagyott rengeteg részt (már 1. évadban is), 2. évad egy kuszaság, harcok össze vannak csapva, volt olyan rész ahol 2 harcból csináltak egy rövidet. Tele van logikátlan hülyeségekkel, Kaneki karaktere sincs kifejtve.... mind1, nem részletezem, miért gyengébb.
Ha tudsz angolul mindenképp ajánlom a mangát.
Lehet hogy így van, csak ugye én először a mangával találkoztam, és teljesen beleszerettem a hangulatába. Aztán a 2. évadban ahogy Kaneki megerősödött és egyre durvább, látványosabb harcokat vívott, jobban érdekelt. :) Kicsit ilyen harc-párti vagyok :D
Köszönöm, esetleg azt meg tudnád mondani hogy magyarul fenn van-e AA-n kívül még máshol is (esetleg tovább fordítva) mert nincs bajom az angol manga olvasással, csak magyarul azért jóval könnyebb :)
Nézd meg AA-n ki fordítja, ott ki van írva, hogy van e honlapja. Tudtommal máshol nincs fent. Egyébként Re-t is fordítják már.
Én is animével kezdtem, de még Jamoris fight előtt elkezdtem a mangát, érdemes legelőről kezdeni, mert sok érdekes részt kihagytak, pl. azt is mikor Kaneki először szökött el Jamoritól és harcolt Bin bother ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!