Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a leghosszabb könyvsoro...

Melyik a leghosszabb könyvsorozat, amit egy író írt?

Figyelt kérdés

Sok könyvsorozat van ami akár 30-40 kötetes, de itt a könyvek egy részét más írók írták, és a könyvsorozat "atyja" csak az áldását adta rájuk.

De melyik könyvsorozat a leghosszabb, amit egy író írt?

2015. márc. 8. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik a leghosszabb, de az édes-völgyi gimi szerelmes ikreinek biztos van vagy száz része és szerintem mindet ugyan az írta. De Robert Merle Francia históriája is 13 részes és mindegyik 3-400(vagy több) oldalas.
2015. márc. 8. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Terry Pratchett Discworld könyvei mind az ő írásai, már negyven fölött jár.
2015. márc. 8. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Thomas Brezina elég hosszú sorozatokat alkotott, a honlapján összeszámolom, csak most, csak neked.:D
2015. márc. 8. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Térdnadrágos detektív: 97

Junior: 13

Össz.: 110

Tigris-kommandó: 70

11

7

Össz.: 88

2015. márc. 8. 22:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy összeszámoltad Brezina könyveit, akkor lehet ő a győztes. Ráadásul még viszonylag fiatal író, ha ilyen termékeny marad húsz évig könnyen meglesz neki akár a 120 kötet is. (a neten több listát is találtam egyébként, de ott általában az oldalszámokat adják meg, engem meg most specifikusan a kötetszám érdekelt)
2015. márc. 9. 07:43
 6/8 A kérdező kommentje:
120 beszélek is ostobaságokat, 150-re gondoltam :-)
2015. márc. 9. 07:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Stephen King: A setét torony. Azt hiszem, hogy talán 7-8 kötetes, és van köztük, ami meghaladja az 1000 oldalt.
2015. márc. 10. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Margit Sandemo - Jéghegyek Népe könyvsorozat, 47 kötetből áll! :)

Mindet olvastam, meg is van a polcomon, imádtam az összes részt! :)

(Egyébként Norvég az írónő, a történet is ott játszódik)

2015. márc. 11. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!