A Vámpírkrónikák könyvsorozat hány részes? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, nagyon sok részből áll. Bele merjek kezdeni? És ha csak az első könyvet olvasom el, az "baj"? Úgy értem, lezáratlan marad a vége, vagy akár egy kerek egész befejezett történetnek is lehet venni az első kötetet?2015. febr. 25. 20:40
1/2 anonim válasza:
Az Interjú a vámpírral önmagában is élvezhető, hiszen Louis történetét meséli el. A 2. és a 3. könyv viszont szorosabban kapcsolódik, mert a 3. a 2. végével kezdődik kb. Az első 3 könyv(Interjú a vámpírral, Lestata vámpír, Kárhozottak királynője) együttesen egy kerek trilogiát alkot, tehát nyugodtan kezdj bele. 3 könyv nem sok, így van időd eldönteni, ugyanakkor nem rabol el az életedből sokat,hogy tetszik a stílus vagy nem.
2/2 anonim válasza:
A Vámpírkrónikák 11 részes, és még kapcsolódik hozzá egy 2 db kiegészítő sorozat, az Új vámpírtörténetek és a Mayfair boszorkányok élete. Én jelenleg a 8. részt olvasom, eddig minden könyv tetszett, szerintem fantasztikus sorozat, mindenképpen érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!