Mennyiben különböznek ezek a filmadaptációk/játékadaptációk (lent) a könyvektől?
Figyelt kérdés
-A vörös sárkány
-Metro játékok
-Éhezők viadala
-A ragyogás
2015. márc. 7. 15:09
1/3 A kérdező kommentje:
-Az útvesztő
2015. márc. 21. 20:33
2/3 anonim válasza:
Az Éhzők Viadala nagyjából ugyanaz, de szerintem a könyv rétegeltebb...a filmből kihagytak pár dolgot
3/3 anonim válasza:
Az útvesztő első része nagyjából megegyezik a filmmel, nyilván nem tök ugyanaz de a sztorik és történések hasonlítanak. A második pedig... teljesen más a film, semmi nem maradt meg a szereplőket kivéve, de azoknak jelleme is más, plussz minden ami történik a filmben, az a könyvben vagy nem, vagy teljesen másképp történik. Szóval igen, különbözik de ettől függetlenül szerintem mindkettő tök jó. És szerintem az Éhezől viadalában is a karakterek mások, de ott a sztori maradt csak pár helyen tér el kicsit túlzottan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!