Egyetértetek abban, hogy a Harry Potter sorozatra szégyent
hoznak az ebből készült játékadaptációk?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem, akik amúgy szeretik a Harry Pottert. Szerintem a könyvek és a filmek is zseniálisak, de a PC-s játékok (főleg az első 3) nekem nagyon nem tetszenek. Ha elvonatkoztatok a HP-tól, akkor sem találom őket igényes játéknak. És bocs, ha valaki szereti ezeket, ez csak magánvélemény.
Van valaki, aki hasonló véleményen van?
2009. ápr. 15. 17:28
1/10 anonim válasza:
Én is hasonló véleményen vagyok azon hogy nem túl igényes játék, de szerintem nem hoznak rá nagyon szégyent, mert szerintem az emberek nem túl sok következtetést vonnak le ebből. Meg szerintem csak azok veszik meg akik már olvasták vagy látták filmen, ha tetszik nekik tetszik ha nem akkor tudják hogy a könyv jobb.
2009. ápr. 15. 17:49
2/10 anonim válasza:
Hát a PC játékokat nem asszerint szokták beazonosítani, hogy milyen könyv mintájára készült, hanem grafikailag, játszhatóságilag stb... És én egyikkel sem játszottam, de nekem sokan mondják azt, hogy jó lett. Olvassatok el róluk egy tesztet, vagy játszatok végig egy demót!
2009. ápr. 15. 18:08
3/10 A kérdező kommentje:
Az első hármat (a többi már kicsit más tészta) én grafikailag és játszhatóságilag sem találtam túl jónak, de ez a személyes véleményem. Erre utaltam egyébként ezzel: "Ha elvonatkoztatok a HP-tól, akkor sem találom őket igényes játéknak."
2009. ápr. 15. 19:09
4/10 anonim válasza:
Én csak egyet játszottam ps2-n, de az tetszett. Szerintem nincs ezzel semmi gond, a grafika persze nem a legjobb, de a játék jó volt, csak elég rövid. Viszont én a filmet, meg könyvet nem szeretem.
2009. ápr. 15. 19:38
5/10 A kérdező kommentje:
Ez érdekes :)
2009. ápr. 15. 20:04
6/10 Thurston válasza:
Azért konzolon elég durva grafikai motort raktak mindegyikbe. Mondjuk szerintem a grafika lényegtelen, de ettől függetlenül is egész szórakoztató játékok. A HP sorozatra az utóbbi pár film hoz szégyent.
2009. ápr. 15. 21:45
7/10 A kérdező kommentje:
Kösz a véleményt! Ebből is látszik, mennyire nem értünk egyet, én nagyon szeretem a filmeket is, sőt, az újabbak jobban tetszenek mint a régebbiek. (Főleg az első kettőre gondolok, mint régebbi.)
Konzolon nem játszottam HP-t.
Örülök, ha szórakoztató volt, azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy vajon ez általános vélemény vagy csak én gondolom így. :)
2009. ápr. 16. 13:57
8/10 anonim válasza:
Én játszottam már mindegyikkel és igaz, hogy lényegesen gyengébb lett az első két rész, de szerintem vegyük figyelembe, hogy évek alatt mennyit fejlődött ilyen téren a "játékkészítés". Amúgy én a 3. résszel már eléggé meg voltam elégedve, nekem az pont ideális volt. :D A 4. és 5. rész már jóval komplikáltabb, a grafika is sokat fejlődött, meg minden. Szóval... Nekem ennyi lenne a véleményem. :$
2009. ápr. 16. 14:11
9/10 anonim válasza:
én 1általán nem értek egyet veled. sztem meg a filmek hoztak szégyent a könyvre (főleg az uccsók). a film és a játék sztem egyszinten van. a részek úgy lesznek egyre nehezebbek, ahogy a film is egyre izgalmasabb lesz
2009. ápr. 18. 21:43
10/10 A kérdező kommentje:
Én imádom a filmeket. Filmmániás vagyok. Persze a könyveket is imádom.
Nemrég került fel az új Félvér herceg előzetes. Hát komolyan... ez is olyan hatással volt rám, hogy már megváltozott az agyam kémiai összetétele... Szóval hatott.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Látom, nagyon különböző vélemények vannak, és ez így van jól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!