Könyvek 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Elég sokfajta könyvet olvasok, van, ami kicsit gyerekesebb, van ami komolyabb mű. Eddigi kedvenceim a Hadd mondjam el..., Lélektársak - Sky, Figyelj rám, Szent Johanna Gimi, Ragyogás, Burok, Időtlen szerelem trilógia, Egri csillagok, Segítség, Youtube-sztár lettem!, Fairy Ouk, A vadonjáró tanítványa, Sárkánylány, Percy Jackson és az olimposziak. Jelenleg eléggé kifogytam a könyvekből, és kéne pár ajánlat, amit szerintetek érdemes elolvasni.2015. márc. 3. 21:08
1/6 anonim válasza:
Szerintem a Rocksztárt kaptam karácsonra, a Láthatósági mellény lúzerkenek, a Kivédhetetlen szerelem, ha tetszett a SzJG akkor az Akkor szakítsunk, Bábel, Késtél - Bexi sorozat (ennek még csak most jönnek ki a részei), az Anna és a francia csók, ha gyerekesre gondolsz, akkor G. Szabó Judit könyvek, azok ugyan nem komolyak, de nagyon aranyosak, és talán még az Éhezők viadalát tudnám mondani, egyenlőre azt még nem olvastam, csak később fogok belekezdeni. Most ezek jutottak így eszembe. :D
2/6 anonim válasza:
Szia! Leiner Laura többi könyvét nagyon ajánlom :) (Bábel, Akkor szakítsunk és Késtél)! Harry Pottereket kötelező olvasmánnyá tenném zseniálisak. Esetleg még neveletlen hercegnő naplója, és büszkeség és balítélet, habár az nem a jelenben játszódik, de nagyon jó:)
3/6 anonim válasza:
Fantasy: Unika, Éjszakai cirkusz, Crowfield átka/démona, Csitt-csitt,Atlantisz, Shiver, Égvilág, Tűzkönny
Komolyabb: Abigél, A manderley-ház asszonya, Büszkeség és balítélet, Emma, (Sally Lochart), A francia história (13 részes!), Sosehol, A mansfieldi kastély
Szjg hasonlók: Bábel, akkor szakítsunk, Bexi, A hűvösvölgyi suli , Nyitótánc, Lol-könyvek
+még egy pár: Elveszett próféciák, Temető könyve, A világ legjobb könyve, Az úr sötét anyagai, Éhezők viadala, Eleven testek
Ha valamelyiket, nem találod írok szerzőt is csak most nem tudom fejből az összeset...és esetleg a twilight, ha még nem olvastad...
4/6 anonim válasza:
Vaspróba, Csontváros, Útvesztő, Állattemető, A hobbit, Sötét erő trilógia, Ballépések
5/6 anonim válasza:
Star Wars(bár a filmek sokkal jobbak), Meghalsz tengerész!, Az utolsó ork sorozat(Az utolsó tünde és Az utolsó ork 1-3)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, jó párat már tervezgetek elolvasni, most a Shiver-t kezdtem el, és ha esetleg valaki könyveket keresne, bátran ajánlom. Nagyon jó.
2015. márc. 7. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!