Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Üvöltő szelek c. könyvről mit...

Üvöltő szelek c. könyvről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Könyvben vagy filmben jobb? Szerintem könyben, és amúgy gyönyörű történetnek tartom. Imádom.
2010. febr. 14. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. febr. 14. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A filmet még nem láttam, mert az az elméletem, hogy előbb el kell olvasni a könyvet. Azon meg megbuktam, nehéz olvasmány volt, talán majd nyáron újra elkezdem. De a korstílus, az tetszik.
2010. febr. 14. 22:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű könyvben,a film(ek) olyan rossz,hogy aranymálnát érdemelne.

A könyv kicsit bonyolult volt első olvasásra nem értettem miért ugrál ide oda az írónő,aztán ahogy belemelegedtem egyre jobban imádtam ^^

2010. febr. 14. 22:04
 4/7 anonim válasza:
100%
Kedvenc, bár nekem egy éjszakás könyv, nem tudom hányszor olvastam már el, a filmek is jók, mind a kettő változat, de a könyv sokkalta jobb.
2010. febr. 16. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A filmet nem láttam, de a könyv nagyon tetszett. Érdekesek és nem szokványosak a karakterek, fordulatos a cselekmény és a tájleírások hangulatkeltése nagyszerű.
2010. febr. 16. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem halálra idegesített a könyv, bár ez inkább a szereplőknek miatt volt, így lehet, hogy te értékelni fogod.
2010. febr. 17. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Százszor jobb szerintem az "első generáció", vagyis az idősb Cathy és Heathcliff története, mint a kis Cathy és unokatestvérei...De amúgy még azokkal a részekkel is nagyot alkotott Emily :)
2012. júl. 3. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!