Mi az a Pokoli báléjszakák?
Figyelt kérdés
Azt tudom ,hogy 1 könyv és azt is, hogy több író írta.
Ebben a könyvben több történet szálai futnak össze??
2010. febr. 13. 20:13
1/4 anonim válasza:
Ez egy novelláskötet,nem függenek össze a történetek.Én olvastam és tetszett a könyv.
2/4 anonim válasza:
Jó kis könyvecske :D Olvastam. Ha jól emlékszem, öt történet van benne :D Amolyan novelláskönyv. A történetek nem függnek össze (hiszen 5 külön szerző van), sőt van olyan, ahol a történet végét nyitva hagyja az író.
3/4 anonim válasza:
Ebben a novellás kötetben semmi nem függ össze, csak 5 novella, amik nincsenek befejezve, a történet folytatását képzeld oda! Jó könyv, mondjuk nkm a csokros sztori nem tetszett, de összeségben jó! úgy tudom lesz folytatása is, azaz ilyen novellás könyv, amiben vámpírok, szellemek lesznek
4/4 anonim válasza:
Szia igaz, hogy novellás könyv. 5 története van. Annyiban függnek össze a story-k, hogy mind az 5 a Báléjszakán történik, semmi másban nem függnek össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!