A "pokoli báléjszakák"-ban szereplő könyvek külön külön is vannak?
Figyelt kérdés
engem igazából "Meg Cabot: A pusztító lánya" érdekelne2011. máj. 20. 19:17
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem.
Nekem is az a kedvencem, de ezek csak "résztörténetek", ennyiből állnak, nincs folytatásuk. A rajongók legnagyobb bánatára. Pedig én is elolvasnám teljes könyvben! :(
2/3 anonim válasza:
Áh, nekem is az tetszett a legjobban.
Sajna azok csak novellák, maik általában egy olyan elkezdetlenbefejezetlen sztorik :D
Esetleg próbálkozhatsz, hogy írsz egy e-mailt, hogy folytassa mert megfogott a sztori, de nicns sok remény :D
3/3 anonim válasza:
Az egyikből lesz külön könyv csak már nem tudom melyikből,mert már régebben olvastam a neten. De talán a Kim Harrison - Madison Avery és a Nagy Kaszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!