Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket ajánlanátok...

Milyen könyveket ajánlanátok érett gondolkodású 15 éves lánynak? (ne magyar írójút)

Figyelt kérdés
témák: történelem, vallás, szerelem, fantasy
2010. febr. 13. 19:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Twilight saga,15 vok,nekem nagyon tetszik.
2010. febr. 13. 19:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor hozzáteszem, hogy ne a mai tini-cukcsi-könyvecskék legyenek.:) Azért, köszi^^
2010. febr. 13. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Hmm...

Jane Austen könyvei (régi, szerelmes)

Emily Bronte: Üvöltő szelek (régi, szerelmes)

Cecilia Ahern: Utóirat: Szeretlek (szerelmes)

Nicholas Sparks könyvei (szerelmes)*

Marc Lévy: Mint a mennyben... Ha igaz volna (szerelmes)

Gabriel García Márquez: Szerelem kolera idején (szerelmes)

Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe (fantasy azt hiszem :D)

Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége (fantasy, szerelmes)*

Christopher Priest: A tökéletes trükk (fantasy)

Gaál Viktor: Varázserdő (fantasy)

Gilbert Adairt: Álmodozók*

Ha vámpíros könyvek érdekelnek esetleg akkor mindenképp az Interjú a vámpírralt és annak folytatásait, valamint a True Blood könyveket ajánlom. Ezek tényleg vámpírosak...

A csillaggal jelöltekbe vannak szexuális jelentek is, nem tudom ez mennyire elvárás, szóval bejelöltem. :D

Valamint bátorkodtam betenni egy magyar írójút is. Én általában nem vagyok odáig értük, de az ő könyve igazán mai. :D Külföldi nevekkel és jó történettel. :)

Továbbá én szeretek sok kötelezőt is, nem tudom azok mennyire érdekelnének. Ha gondolod írhatok olyat is. :)

17/L

2010. febr. 13. 21:15
 4/13 anonim ***** válasza:

marie grippe: agnes cecilia

anne frank naplója

piers paul read: életben maradtak

2010. febr. 14. 12:21
 5/13 anonim ***** válasza:
A Stephenie Meyer: Twilight sorozata nem cukcsi! (meg ilyen...kifejezések) A twilight romantikus fantasy! már kétszer olvastam imádom! Vagy ha nem akarsz ilyent, de mégis vámpírosat,v.vlmi fantasyt, akkor ott Anita Blake a vámpírvadász(abban minden lény megfordul) vany Alyson Noel-től a Evermore és a Blue Moon! De bírsz válogatni a [link] oldalon vagy [link] oldalon! itt nemcsak vámpírtörténetek vannak, de legtöbb az :D Vagy ott a Harry Potter! én nem olvastam, de azt mondták jó :D
2010. febr. 14. 16:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Hagyd,ő már olyan "érett" gondolkodású,hogy a harry potter és a twilight sorozat,csak hülye kis mesekönyv számára.
2010. febr. 14. 17:16
 7/13 A kérdező kommentje:
A Harry Potter konkrétan tetszett. Bár, én nem értem miért nem lehet magyarul leírni, hogy ALKONYAT. Vagy menőbb angolul? Egyébként, az kifejezetten tini-regény, szerintem borzalmas.
2010. febr. 14. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Dan Brown összes könyvét ajánlom ;) .
2010. febr. 14. 20:38
 9/13 anonim válasza:
Szerintem olvasd el Frank herbert Dűne könyveit, igaz sci-fi, de minden benne van, amit leírtál.
2010. febr. 15. 19:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Robert Graves: Én, Claudius és Claudius, az isten (történelem)

Sienkiewic: Quo vadis (történelem, vallás és szerelem is van benne :)

Neil Gaiman: Amerikai istenek (fantasy, vallás)

Brandon Sanderson: Elantris (fantasy)

Így hirtelen ezek jutottak eszembe :)

2010. febr. 16. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!