Útvesztő vagy 39 kulcs?
Melyiket ajánljátok jobban?
Melyik a pörgősebb, izgalmasabb és olyan hogy le se lehet tenni?
A Tűzpróbának az eleje tényleg elég unalmas volt, valahol a felénél kezdett egy picit érdekesebb lenni, aztán úgy az utolsó 50 oldal volt tényleg érdekes, az Útvesztő után sokkal többet vártam el tőle, de ettől függetlenül tetszett.
A 39 kulcs-ot nem olvastam, de az Útvesztőt mindenképpen csak ajánlani tudom, nekem az egyik kedvencem :)
Mindkettőt olvastam, és feltétlenül olvasd el te is mindeggyiket! A 39 kulcs eszméletlen, egy könyvet két nap alatt elolvastam, de persze sokkal vékonyabb mint az Útvesztő. Az Útvesztőt imádtam. Rengeteg olyan esemény van benne amelyekre nincs egyből ott a válasz, emiatt egyesek szerin érthetetlen és rögtön ott is hagyják. De szerintem emiatt izgalmas, és rejtélyes az egész sztori, és engem pont ez hajtott hogy olvassam tovább és egyszerűen nem tudtam letenni
Mindenképp olvasd el őket, és kérlek az Útvesztőt ne add fel, mert a végén minden kiderül és úgy fogsz rá visszaemlékezni mint az "egyik legjobb legjobb könyv amit valaha olvastam!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!