Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Útvesztő vagy 39 kulcs?

Útvesztő vagy 39 kulcs?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánljátok jobban?

Melyik a pörgősebb, izgalmasabb és olyan hogy le se lehet tenni?

2015. febr. 27. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Az Útvesztő! :)) Nem lehet nem imádni.
2015. febr. 27. 23:34
 2/7 anonim válasza:
En olvastanm a 39 kulcs osszes(11) reszet sot az osztalyban korbejsrt,nagyon jo, de elobb az Utvesztot olvasd 17/L
2015. febr. 28. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
39 kulcs sokkal tovább tartja fenn az érdeklődésedet, a Tűzpróba (Útvesztő-trilógia 2. kötete) felénél én meguntam az egészet.
2015. febr. 28. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:

A Tűzpróbának az eleje tényleg elég unalmas volt, valahol a felénél kezdett egy picit érdekesebb lenni, aztán úgy az utolsó 50 oldal volt tényleg érdekes, az Útvesztő után sokkal többet vártam el tőle, de ettől függetlenül tetszett.

A 39 kulcs-ot nem olvastam, de az Útvesztőt mindenképpen csak ajánlani tudom, nekem az egyik kedvencem :)

2015. márc. 3. 19:28
 5/7 anonim válasza:
Mindegyiket feltétlenül el kell olvasnod! Én először olvastam a 39 kulcsot aztán az Útvesztőt, de hát eszméletlen mindegyik!
2015. júl. 2. 14:40
 6/7 DarkKnight ***** válasza:
Én csak a 39 kulcsot olvastam, de az nagyon tetszett csak ajánlani tudom mindegyik részét ;)
2015. júl. 12. 13:56
 7/7 anonim válasza:

Mindkettőt olvastam, és feltétlenül olvasd el te is mindeggyiket! A 39 kulcs eszméletlen, egy könyvet két nap alatt elolvastam, de persze sokkal vékonyabb mint az Útvesztő. Az Útvesztőt imádtam. Rengeteg olyan esemény van benne amelyekre nincs egyből ott a válasz, emiatt egyesek szerin érthetetlen és rögtön ott is hagyják. De szerintem emiatt izgalmas, és rejtélyes az egész sztori, és engem pont ez hajtott hogy olvassam tovább és egyszerűen nem tudtam letenni

Mindenképp olvasd el őket, és kérlek az Útvesztőt ne add fel, mert a végén minden kiderül és úgy fogsz rá visszaemlékezni mint az "egyik legjobb legjobb könyv amit valaha olvastam!"

2015. okt. 4. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!