Elolvastam az útvesztőt. Kicsit elgondolkodtatott... Lehet,hogy hülyén fog hangozni,de csak én gondoltam arra,hogy hogy lehet kibírni a fiúknak,hogy 2 évig össze voltak zárva,és nem volt ott egy lány se... :DD És amikor odakerült az egyetlen csaj is,akkor se nagyon törődtek vele. Értem én,hogy ennél volt nagyobb bajuk is,és hogy ez nem egy szürke ötven árnyalata,de kicsit mintha ez a része olyan valószerűtlen volna. Meg sokan mondták azt is,hogy amilyen komoly témájú könyv,annyira finoman írja le a benne zajló dolgokat. Jó,ez persze nem teljesen igaz,de talán van egy kis alapja. 16/l
Ha én tettem volna fel a kérdést, én ilyen válaszokat várnék: Az összes b*zi, és amelyik nem volt b*zi, az meghalt!
Amúgy meg... gondolj bele... bekerülsz egy helyre, azt se tudod, hova, és azt se tudod mit kell csinálni, teljesen egyedül vagy. Ők csak arra gondoltak, hogy hogyan kerülhetnek már ki innen. Ilyenkor a csajokra gondolnak, szerinted?
2015. febr. 25. 16:37
2/7 anonim válasza:
En is gondoltam erre kerdezo
Biztos hogy legalabb az egyik megdugta volna..
Ha ket eve nem lattak egy not se akkor elegge kiehezettek lehettek xdd
2015. febr. 25. 16:51
3/7 A kérdező kommentje:
Első,tudom,hogy volt más bajuk,de megláttak egy szép csajt,és legalább még csak szépen se néztek rá. Második: pont ilyen válaszokat vártam. :D
2015. febr. 25. 19:08
4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ezek még tinédzser fiúk... Pont abban a korban vannak,amikor kb. mindig arra gondolnak,nem? xd
2015. febr. 25. 19:39
5/7 anonim válasza:
Mivel tinédzser fiúkról van szó, biztos elgondolkodtak rajta, de mivel ők eléggé okosak, csak van annyi eszük hogy ne erőszakoskodjanak vele. Viszont azt már kevésbé tudom elképzelni, hogy még csak nem is próbálkoztak. Megértem hogy itt a túlélés a cél, de alapvetően tinisrácokról van szó, akik ebben a korban vágynak egy lányra. Tehát nem igazán tudom mire vélni. Egy interjú során igazán megkérdezhetnék ezt Dashner-től :D
2015. febr. 25. 20:56
6/7 anonim válasza:
fuuuu na ßazd te tiszta hülye vagy
2015. febr. 25. 23:51
7/7 anonim válasza:
Szerintem az író igazán gondolhatott volna az ezzel kapcsolatos dolgok valóságszerűbb ábrázolására, legalább említés szintjén, ez árnyaltabb történetet is adna.
Ugyanakkor a könyvnek nem ez a fő szempontja, így nincs különösebb jelentősége. Hasonló szituáció elképzelése esetén, valószínű, hogy legalább egy homoszexuális srác akad köztük, illetve legalább egy erőszakosabb alak is akad közöttük, aki bepróbálkozna a lánynál, minden mindegy alapon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!