Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem értem a Szürke 50 árnyalat...

Nikol66 kérdése:

Nem értem a Szürke 50 árnyalata filmnek a végét! És azt hogy miért nem lett happy end? Kicsit ez hasonlit a 9 és fél héthez bár azt se értem igazán

Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt a faék filmet nem érted, akkor meg is érdemled! Egyébként még lesz két része, hátha majd magyarázatot ad a rejtélyre!
2015. febr. 19. 18:08
 2/4 A kérdező kommentje:
normális válaszokat is várok szivesen:) mindenkinek van olyan amit nem ért de milyen világ ez hogy még egy egyszerű kérdésért és le kell nézni??
2015. febr. 19. 18:10
 3/4 anonim válasza:
mert a könyvnek 3 kötete van ezért nincs befejezve a film gondolom majd 3 része lesz
2015. febr. 19. 18:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, nem láttam a filmet, a könyvet sem olvastam, de manapság a csapból is ez folyik, így annyit tudok róla, hogy a történet félbe van hagyva, nem hiába háromrészes a könyv. Abból majd még csinálni fognak egy pár zsák pénzt Hollywoodban.

Ha van elvarratlan szál, ami nem egészen tiszta, hogy miért van úgy, majd a következő film megmagyarázza, vagy beleolvasol a második, harmadik kötetekbe.

2015. febr. 20. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!