Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Bella (Twilight) hogy lehetett...

Bella (Twilight) hogy lehetett terhes?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének, mert tudom, hogy ez csak egy könyv és vannak dolgok, amelyeket nem lehet logikusan megválaszolni, csak van egy elméletem és kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Edward vámpír vagyis halott, így nincs vére. Rosalie azért nem tud gyermeket szülni, mert "nem változik a teste". Tudniillik, hogy a férfiaknál az erekció közben a vér áramlik...de a mi drága Edwardunknak nincs vére akkor hogyan...? xD Vagyis igazából impotensnek kellene lennie. :)

Tényleg csak a véleményetekre vagyok kíváncsi! :)

2010. febr. 12. 20:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Szerintem belső terekben nem gond a menstruálás, mivel ott nem fúj a szél. Az első kötetben James is úgy érezte meg a mezőn Bella illatát hogy megfújta őt a szél... Vagy nem tudom:)

Bella tuti rendesen menstruál, maximum olyankor nem megy vámpírok közelébe. Naés ha tampont használ az szinte olyan mintha nem is menstruálna, hiszen benne marad a folyadék és felszívja a tampon:p (o.b. reklámot hallottak:))

2010. máj. 9. 11:28
 22/29 A kérdező kommentje:
Érdekes elméletek :D
2010. máj. 9. 12:30
 23/29 anonim ***** válasza:

szerintem azvan h

2 vámpírnak nem lehet gyereke

de ha megállnak a fejlődébe és Edward már elég idős meg Bella ember

akk lehet nekik nem ?:D

mmint értitek mire gondolok nem ?:))

2010. máj. 9. 20:21
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem egészen:p

Hát a lényeg az, hogy a Stephenie által felépített vámpír világba a férfi vámpíroknak lehet gyerekük, mert nem kell változnia a testük különösebben a sperma-termeléshez. Épp úgy, ahogy mérget tudnak termelni a szájukban a vér illatára, miért ne termelhetnének spermát is ha nővel vannak? :p

Ilyen szemszögből nézve a vámpírnőknek is éppúgy lehetne gyerekük: azaz ők ugyanúgy megtermékenyülnek mint az emberek, csak elhal bennük a magzat, mivel a vámpírnők teste meg van "fagyva", nem képes a változásra (hogy helyet adjon magában a bébinek, hogy megnőjön a pocak) épp ezért nem tudnak gyereket szülni.

Szóval ki tudja, szegény Rosalie is hányszor esett már teherbe, de annyival is marad mert kihordani nem tudja..

Ez az én elméletem:D

2010. máj. 9. 20:37
 25/29 anonim ***** válasza:

na valahogy így gondoltam én is :D:D

utolsóelötti vtam :D

2010. máj. 9. 20:41
 26/29 anonim ***** válasza:
:D Nah, akkor jó:)
2010. máj. 9. 21:19
 27/29 anonim válasza:
Szerintem nemcsak a vámpírnők fagyott testével van a baj, bár az se lenne képes kinyúlni, de egy vámpír férfi+ vámpír nő embriója nem kezd el kialakulni, mert AZ IS VÁMPÍR, s a VÁMPÍROK NEM FEJLŐDNEK.
2010. máj. 11. 11:37
 28/29 anonim ***** válasza:
am az is fura hogy Bella sose megy wc-re :D
2010. júl. 10. 16:48
 29/29 anonim ***** válasza:
Hát mivel Edward-nak nem dobog a szíve, így nincs vérkeringése sem -> nem lehet erekciója. Ezáltal kizárt, hogy teherbe ejthesse Bellát, még kiverni se tudja, hogy legalább mesterségesen megtermékenyíthessék. Szerintem Bella egyszerűen félrek*rt Jacob-bal, és a szüléskor valamivel megölte magát, hogy vámpír lehessen, így az új gyereke is az legyen, és Edward ne sejtsen meg semmit... Nah ennyit erről, és ti twálájt fanok még 4 könyvön át szurkoltatok a kis r*bancnak?
2011. febr. 18. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!