Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Bella (Twilight) hogy lehetett...

Bella (Twilight) hogy lehetett terhes?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének, mert tudom, hogy ez csak egy könyv és vannak dolgok, amelyeket nem lehet logikusan megválaszolni, csak van egy elméletem és kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Edward vámpír vagyis halott, így nincs vére. Rosalie azért nem tud gyermeket szülni, mert "nem változik a teste". Tudniillik, hogy a férfiaknál az erekció közben a vér áramlik...de a mi drága Edwardunknak nincs vére akkor hogyan...? xD Vagyis igazából impotensnek kellene lennie. :)

Tényleg csak a véleményetekre vagyok kíváncsi! :)

2010. febr. 12. 20:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
12%
Hallod ez egy könyv! Minek kérdezel ilyen f*szságokat ha tudod hogy ez egy mese? Az Eragonba miért vannak sárkányok, ha úgy sem lézetnek? Vagy a filmekben, hogy tudnak nagyokat ugrani, mikor elméletileg a ebben a gravitáció megakadályozná? Ne legyél ostoba, hogy ilyeneket kérdezel...
2010. febr. 12. 20:27
 2/29 A kérdező kommentje:
Nem akarlak megvbántani, de tényleg alacsony inteligenciára vall, ha nem tudod értelmezni a kérdést. Az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi, nem pedig logikus válaszra. A kérdést alapból úgy tettem fel. -.-"
2010. febr. 12. 20:31
 3/29 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem hülyeség, amit az első írt és remélem, nem haragszik meg nagyon ezért. Lehet, hogy egy könyv csak fikció, de akkor is következetesnek kéne maradnia a "saját maga" által felállított szabályokhoz, nem? Különben csak egy nagy kavarc lesz az egész és hihetetlen is lesz az olvasó számára. Legalábbis ez az én véleményem.

Bocsánat, hogy OFF-oltam, de a kérdésedre én sem tudom a választ!

2010. febr. 12. 20:32
 4/29 A kérdező kommentje:
Legalább te érted, hogy mi a kérdés. :) Köszi, hogy komiztál! Várom az egyéb ötleteket!
2010. febr. 12. 20:35
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerű: Titokban megcsalta Jacobbal.
2010. febr. 12. 20:39
 6/29 A kérdező kommentje:
Ez naon tuti felfogás! ;) Kössz jót nevettem! Más esetleg?
2010. febr. 12. 20:40
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Edward annyira élvezte, hogy megindult a vérkeringése, abból a vérből, amit evett ;)

na jó, nem... de azért lehet

esetleg: ellopta vmelyik fiútól, mikor az aludt, és azt tette Bellába, csak titokban, nehogy megtudja Bella :D:D:D

2010. febr. 13. 07:54
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Bellát vámpírrá változtatja, nehogy elvérezzen, de ezt az író "elelejti megemlíteni". És a vámpíroknak is van vérük csak fekete vagy mi... De gondolom, nyilván nem olyan vér, ami az embereknek van:))

Na, nekem ez az elméletem, hogy tetszett?:P:P:P

2010. febr. 13. 08:42
 9/29 A kérdező kommentje:

Kedves uccsó válaszoló!

Sztem a tiédben is van némi logika:)

2010. febr. 13. 09:10
 10/29 A kérdező kommentje:
7:54-es! Neked aztán van fantáziád! xD :) (Y)
2010. febr. 13. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!