Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy tudom megtalálni a...

Hogy tudom megtalálni a rajongókat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy ez a legnagyobb hülyeség amit csinálhatok, de keresek valakiket. Tudom, hogy szinte lehetetlen, hogy megtalálom őket de hátha. Rengeteget olvasok, és sok olyan könyvet olvastam már amit rajongók fordítottak. Na, én őket keresem. Legalább az egyiküket szeretném megtalálni. Szóval, ha valaki tudja kik ők, vagy bármilyen infót tudnak hozzájuk pl. email cím, akkor írjatok! Mindenkinek Köszönöm! név szerint (Tinajsz, Anikó, Josie, Spencer, Lea, Szami, Janedoe)

#fordító #ranjongó
2015. febr. 17. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Így a Google sem sokat tud tenni. Szerző-cím-fordító álneve kéne, akkor érdemben el tudnánk indulni, mert nem mindegyik kereshető egyszerűen.
2015. febr. 17. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem nagyon akarom kiadni őket,de egy-két példát tudok írni. Katie McGarry- Crossing the Line. Ezt Tinajsz fordította és Anikó lektorálta. Rajongói fordítás. Nalini Singh- Csábító simogatás ( novella) fordította, Spencer és Lea. Ezeket olvastam tőlük, meg még egy párat de nem nagyon akarom őket jobban kiadni. Igazából azért is akarom őket megtalálni mert beszélni szeretnék velük. De nem sok esély van rá, hogy ez sikerül.
2015. febr. 18. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!