Milyen könyvet ajánlotok?
Olyan kéne ami nagyon érdekes, izgalmas, vámpíros, de nem nyáladzik és nem egy tinilányról szól, akinek az a legnagyobb problémája hogy melyik iszonyú jó sráccal járjon...
Szóval olyan harcolós, vámpíros, izgalmas, félelmetesre gondolok...lehet benne szerelem, csak könyörgöm, ne egy tini lányról szóljon, mert azokból már a hócipőm is tele van!!
Eddig ezeket olvastam :
Twilight-New Moon ( végig olvastam és ez mondjuk tetszett)
Evermore( elkezdtem, de a huszadik oldal után bevágtam a fiókba, mert majd elaludtam)
Evernight( ezt majdnem végig olvastam, de a végét már borzasztóan untam, szal az is ment a fiókba)
Vámpírakadémia ( 5oldalt olvastam...annyi nekem bőven elég is volt)
Éjvilág( ezt végig olvastam és ez viszont tetszett)
Hívj be! ( végig olvastam, viszont az égvilágon semmi nem történt benne)
Darkside ( na ez nagyon jó vámpíros könyv volt és nagyon tetszett)
Ha tudtok ezeken kívül izgis félelmetes vámpíros könyveket ( ami nem csöpög) akkor írjatok lécci!
Mondjuk Fekete tőr testvériség ?
Darren Shan vámpíros könyve ? Mondjuk sokan azt mondták, hogy tinikönyv, de nekem tetszett. És nem csöpögős.
És ezek csak egy kötetsek vagy van belőlük vagy száz??
Am. jöhetnek még válaszok..
Előre is köszi
Hát könyvet azt nem tudok mondani, de esetleg a Hellsing képregény az tetszene neked. Elég egyedi vámpírtörténet gonosz nácikkal és gonosz Vatikánnal :D
10 könyv méretű füzet, amit már elkezdtek kiadni magyarul.
Van belőle rajzfilm is, esetleg ez képet ad róla, hogy milyen:
http://www.youtube.com/watch?v=jDRyMKFUfxM
Nem könyv, az tény, de ha szereted a vámpíros történeteket, megér egy próbát.
Ismerem a Hellsing mangát, bár nekem nincs meg hanem egyik haverom adta kölcsön, és télleg valami ilyesmi könyvet, regényt keresnék... vagy még félelemetesebbet.
Am. köszi szépen a válaszok at és még várom a tippeket!
Vámpíros, ilyesztős, harcolós, pörgős !
Levy L.Smith:A leszármazott
Az üldözött
Charlaine Harris: True Blood sorozat.
Eddig 3 kötet jelent meg, a 4. márciusban, az 5. áprilisban jelenik meg.
Jennifer Rardin: Harapnivaló
De Anne Rice könyveit is csak ajánlani tudom.
Én még ajánlanám Charlie Huston Félholtak című könyvét.
Még én is csak az elején tartok,de semmiféleképpen nem csöpögős. Ez vámpíros,zombis.
Régebben olvastam még az Éjszaka gyermekeit.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!