Tudtok nekem valami jó könyvet mondani? Az mindegy, hogy milyen kategóriában. A kedvenc könyveteket amit másnak is ajánlanátok . :D
Neil Gaiman és Terry Pratchett - Good Omens (magyarul Elveszett próféciák) ezen én annyit nevettem, hogy a lakótársam bekopogott, hogy jól vagyok-e.
Frank Abagnale és Stan Redding - Catch Me If You Can (Kapj el, ha tudsz) ebből filmet is csináltak, életrajzi könyv, baromi érdekes.
Scott Lynch - The Lies of Locke Lamora (Locke Lamora hazugságai) fantasy, hihetelenül izgalmas, bár a folytatásai szerintem bénák.
Christopher Brookmyre - One Fine Day in the Middle of the Night (Elcseszett paradicsom) akció, szintén jó poénokkal.
Amit pedig most olvasok, az Robin Sloantól a Mr. Penumbra's 24-Hour Bookstore (Penumbra úr nonstop könyvesboltja), eddig a felét olvastam el, nekem ez is nagyon tetszik.
Leiner Laura - SzJG, Bábel, Akkor szakítsunk, Késtél
Jamie McGuire - Red Hill
Harry Potter <3
Markus Zusak: A könyvtolvaj
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak / Dirk Gently
Dickens: Két város regénye
Orson Scott Card: Végjáték
Chuck Palahniuk: Harcosok klubja
Emile Ajar: Előttem az élet
Nekem a kedvenc könyveim közé tartoznak pl. ezek:
Maximum Ride
Berg Judit: Alma
és a legjobb, ami örök:
James Frey: Végjáték
Könyvtolvaj
Dickens:Szép Remények
Üvegtrón és a további részei
Gyűrűk Ura trilógia és A Hobbit
Poe novellái
Amikor ezt olvasod én már nem leszek
Anne Shirley sorozat, bár kicsit hosszú
Sok Hűhó Semmiért, de ez dráma
Éhezők Viadala
És ami a legnagyobb Kedvencem:Cassandra Clare-től a Pokoli Szerkezetek(előtte olvasd el a Végzet Ereklyéi sorozatot is, akkor sokkal jobban fog tetszeni, mert nagyon kis részben egymásra épülnek és a PSz jobb, szóval csak azért, hogy ne csalódj a VE-ben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!