Melyik ez a könyv? Ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Keresek egy könyvet, amit nagyon régen olvastam, de a címét sajnos nem tudom. A sztori, hogy van benne egy nő, aki orvos(?), és örököl egy házat, amiben talál egy naplót, amiből kiderül, hogy az egyik felmenőjét elégették, mert boszorkánynak hitték, mert szült egy gyereket, aki torz volt. Később kiderült, hogy a gabonától lett ilyen, amiből a kenyeret sütötték. A lényeg a nő pasijával odaköltözik a házba, aki szintén orvos kutató, meg van egy csapata, és izolálják az anyagot, ami a gabonában van. Kísérletképpen fogyasztanak belőle, de ettől primitív állatokká válnak, és a végén már így is maradnak. Olvasta valaki ezt a könyvet?2015. febr. 12. 14:00
2/3 anonim válasza:
Az első vagyok. Itt a molyon megveheted olcsóbban. :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez az!
2015. febr. 15. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!