Megéri megvenni az Assassin's Creed könyveket?
Első sorban olyan írjon, aki úgy olvasta őket, hogy játszott is velül. És is játszottam, így kicsit félek, hogy a könyv nem fog tetszeni. Azt hallottam, hogy a játékokról írt könyvek nem szoktak sikeredni.
(Ebook olvasót nem szeretem, kölcsönözni szintén. Szeretem, ha a könyvet a polcomra tehetem, szóval mindenképp az érdekel, hogy van-e olyan jó, hogy megvegyem. Olyan légyszi ne írjon, akinek eleve nem éri meg megvenni a könyveket (akármilyen könyvről is legyen szó))
Nem olvastam, de azért valamit ajánlanék:
ha fent van valahol pdf-ben, olvass bele, így kiderül tetszik-e. :)
Én a Titkos keresztes háborút olvastam, nekem személy szerint tetszett.
Altäir karakterét sokkal közelebb hozza az olvasóhoz, megismered a jellemét, a gondolatait, vívódását, stb.
A többit még nem olvastam, bár a Reneszánszt már párom megvette. Egy picit sokallom értük a 4000Ft-t, de ettől függetlenül -szerintem- érdemes őket megvenni.
Nyilván nem a legeslegjobb könyv lesz, amit valaha olvastál, de szerintem teljesen jó. :)
Egyébként szerintem nem feltétlenül rosszak azok a könyvek, amik játékokról szólnak, én eddig csak olyar olvastam, amik tetszettek. :D
Köszi! Lehet, hogy beleolvasok, aztán majd elválik :D
Igen, szerintem is drága, és még csak leárazni se nagyon árazzák le. A kiadó oldalán viszont 10ezerért van négy kötet asszem. De így nem mernék ennyit megvenni egyszerre.
Sziasztok!
Nekem megvan véve az összes :D
játszással még nem jutottam túl Altairon, és ÍEzio trilogiáján, de ezek alapján azt mondom hatalmasak a könyvek :) mondjuk nem fog minden második szó a vérről szólni(e stílusban talán Brent Weeks az éjangyal trilogiával közelebb jár egy gyilkológéphez-bocs az offolásért, de valahogy mégis kapcsolódik hozzá... viszonyítási alap :P), azonban a történet és a könyvek(persze itt már az AC-kről beszélek) között sok a párhuzam. Persze a könyvekből egyes jelenetek kimaradnak, mint pl 1-2 mellékküldetés, de később végződnek: értsd pl AC revelations a játékban lezajlik az akció, meghal a főellenség, és pont. A könyvben... ez után is történnek még dolgok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!