Megéri-e megvenni a Percy Jackson könyveket angolul? (Többi lent)
Majdnem, de mégse :D Magyarul már megvannak, csak ha már van lehetőségem angolul is megvenni és elolvasni, akkor gondoltam miért is ne?
Azért venném, hogy fejlődjön még jobban a szókincsem, de erre a célra már ott van a többi könyv is, DE: már az első rész (Lightning thief, Villámtolvaj) megvan. Úgyhogy nem tudom, hogy megvegyem-e a többit is?
ha a többi angol könyvedet már elolvastad, akkor miért ne?
De ha még a többit sem olvastad el, csak a polcodon díszelegnek, akkor meg minek?
Az első válaszolónak meg üzenem, nem attól fejlődik az angol tudásod, ha mondatonként 3 szót ki kell keresned angol-angol értelmező szótárból, és csak utána angol-magyarból..., ettől csak az agysejtek pusztulnak...
Hát ja, azért igazad van, tényleg minek díszelegjenek? De szerintem a Hunger Games után lehet még kiolvasnám ezeket angolul, csak azután a Trónok harcát, az tényleg nehéz lenne így még. De nem azért, mert túl nehéz lenne angolul, hanem még magyarul is nehéz, nemhogy angolul, úgyhogy azelőtt még kiolvasom ezeket. :D
Megvan a döntés, megveszem őket, és a Tűz és Jég dala előtt még kiolvasom őket! :)
Köszi mindenki válaszát, ment mindenkinek a zöld pacsi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!