Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A gyűrűk ura az jó könyv?

Loki harolds kérdése:

A gyűrűk ura az jó könyv?

Figyelt kérdés
Mert a hobbitot olvastam és az nagyon tetszett.

2015. febr. 11. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A Hobbit alapvetően gyerekeknek írodott, a Gyűrűk Ura hogy is mondjam: felnőttesebb.

Sok benne a leírás, de szerethető könyv. Mondjuk ÉN személy szerint nem dobtam el tőle az agyam, jobbra számítottam. Aztán ízlések és pofonok :)

2015. febr. 11. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Igen! A gyűrűk ura nagyon jó!! :) Szerintem olvasd el! Főleg ha tetszett a Hobbit!
2015. febr. 11. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:

A hobbitot nem olvastam. A gyűrűk urát igen, még kisebb koromban, akkor elég vontatottnak éreztem, de tetszett. Most is nagyon szeretném elolvasni, de senkitől sem tudtam még kölcsönkérni :)

Szerintem olvasd el. Ha mégsem tetszik, akkor sem dől össze a világ, de ha tetszene, akkor meg hiba lenne kihagyni.

2015. febr. 11. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Meghatározó pont volt az életemben. Egyszerűen egy olyan világot épít fel benne Tolkien, amit felülmúlni nem lehet. Én, személy szerint az utolsó 20 oldalt (igen, húszat) vagy egy hónapig olvastam, mert nem akartam, hogy vége legyen...
2015. febr. 11. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. febr. 11. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a Gyűrűk Ura hatására változtam meg, pozitív irányba. Ez szerintem sokat elárul róla.
2015. febr. 14. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!