Mohos Márk kérdése:
A Gyűrűk urában Szarumán miért állt át Szauronhoz?
Figyelt kérdés
Láttam a filmeket és a Hobbit filmeket is,(a könyvekre még nem kerítettem sort de már be vannak tervezve) de nekem ez valahogy nem igazán jött át hogy miért is állt át.2015. jan. 28. 22:29
1/3 anonim válasza:
Mert napraforgó. Mindig az éppen aktuálisan legnagyobb hatalommal bíróhoz áll. Mégpedig azért, amiért az ilyen emberek ezt csinálják. Azért hogy nyerészkedjenek rajta, vagy ők maguk is több hatalmat kapjanak. Ennyi. A könyvben amúgy jól le van írva.
2/3 marhatáp válasza:
Szarumánnak van egy palantírja, mellyel kommunikálni tud annak többi használójával, és mivel Szauronnak is van egy ilyen, beszélni tudnak egymással, valamint képeket tudnak mutatni. Szauron hatalmas seregeit és a sötétségbe borult világot mutatta neki, ettől Szarumán megrémült és úgy döntött elárulja a mágusokat és Szauron további ellenségeit, és átáll a Sötét Úr oldalára.
3/3 anonim válasza:
Azért mert megijedt Szaurontól és úgy hitte ezzel a győztes fél oldalára áll! Meg azt is hitte hogy ezáltal ő is hatalomra kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!