Melyik legyen az első 3 Stephen King könyv amit elolvasok?
Figyelt kérdés
Még nem olvastam az írótól, és nem tudok dönteni, melyik művével kezdjem. Köszönöm előre is a válaszaitokat!:)2015. febr. 9. 19:17
11/14 anonim válasza:
8-as, az Állattemetőnek SEMMI köze nincs a horrorhoz! Inkább pszichodrámának nevezném. :)
12/14 anonim válasza:
Az Állattemetőt csak azért nem írtam (ha már így vitába keveredett), mert engem rendkívül megviselt lelkileg. Nagyon jó könyv, de bár ne olvastam volna el....
13/14 anonim válasza:
Én vagyok a 8-as.
Ha a halottak visszatérnek, akkor azt minek nevezed?
Asszem a 10-es vagy.
14/14 anonim válasza:
Én rengeteg Stephen King-et olvastam, belőle írtam a szakdogám. Meglepő módon, ami nekem leginkább tetszett, az a Tom Gordon,segíts! volt. Valahogy ez maradt meg bennem élénken. Utána a Cujo talán, a Tortúra is jó nagyon, a Ragyogást én kicsit nehéz falatnak tartom elsőre.Esetleg a Tűzgyújtó(asszem ezen a néven fut a Carrie, már rég olvastam)Hmmm...még gondolkodom majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!