Mi a véleményed Leiner Laura könyveiről?
Az Szjg nagy hype-ja miatt lettem rá kíváncsi, igazából nem sok tini regényt olvastam addig. Egy barátnőm adta kölcsön mert sosem értettem mit van úgy oda érte, csak mondta és mondta mennyire jó könyv. És hát azt kell mondanom nem bántam meg. 2-3 naponta zargattam hogy hozza a következő részt mert megörülök mikor jön már össze Reni meg Cortez...:D Nagyon tetszett bár voltak benne hibák és valószerűtlen dolgok engem nem zavart megfogott a történet és megszerettem a karaktereket.
A Bábel nem volt annyira bejövős, valahogy Zsófit nem sikerült megkedvelnem az a könyve nekem sajna csak az elmegy kategória.
Az Asz megint csak egy bejövős könyv lett. Ebben az tetszett meg hogy nem egy tipikus jókislány a főszereplő hanem kissé hisztis és önző, mert hát ki nem viselkedett még így sose? :)
Késtél - még nem olvastam de kíváncsi vagyok, valószínűleg megvárom míg kijön a teljes sorozat és majd csak akkor kezdek hozzá.
Az Szjg előtti könyvei közül még a Közhelyek ami érdekel ezt remélhetőleg hamarosan beszerzem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!