Ha mondhatnál 3 magyar könyvet, amit mindenkinek "el kell olvasnia", akkor mi lenne az?
Figyelt kérdés
(lehet regény,dráma,régi vagy új)2015. jan. 29. 23:17
12/13 anonim válasza:
Én írtam először az Abigélt...
Aki azt írta, hogy SzJG... Nos, én olvastam, és azt mondom, hogy inkább ne legyen kötelező, mert kínszenvedés annak, aki okosabb, mint a benne szereplő karakterek. Ráadásul nem valós, sok a sarkítás.
Nem, olyat kell mindenkinek elolvasni, ami valami értéket ad, nem pusztán szórakoztat. Akkor már inkább azok közül a könyvek közül bármit, amit Reni olvasott.
13/13 anonim válasza:
Nem mondanék olyat, hogy bizonyos könyveket el KELL olvasni, emiatt utálják meg olyan sokan az olvasást általános és középiskolában. De Szerb Antalt, Szabó Magdát vagy József Attilát bátran ajánlanám, azoknak akik az (igényes)időtálló magyar szépirodalmi műveket keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!