Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi legyen a szereplő neve?

Rozcsa kérdése:

Mi legyen a szereplő neve?

Figyelt kérdés
Egy 18 éves fiúról van szó és nem találok rá illő nevet.

2015. jan. 28. 19:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Töhötöm
2015. jan. 28. 19:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Angolt ha lehet
2015. jan. 28. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez kevés, hogy 18 éves és fiú. Amúgy is neked kéne választani, ha te vagy az írója, a te fejedben született meg! Mi nem ismerjük a jellemét, te igen.

Segítség: [link]

[link]

2015. jan. 28. 19:55
 4/10 Deliverance ***** válasza:
Benett, Nolan, Adrian, Rhyse, Scott.
2015. jan. 28. 22:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Jellemzés: magabiztos, bátor,kedves,rendes, önzetlen, felelősségteljes
2015. jan. 29. 06:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell kitalálnod, mivel a a Te fejedből pattant ki, a Te karaktered, így néhány leírt jelző, tulajdonság tudománybavételével sem fogunk tudni segíteni Neked. Az interneten rengeteg nevet találsz, csak a google-ban kell kicsit keresgélni "amerikai/angol/magyar/spanyol keresztnevek" stb stb..
2015. jan. 29. 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Ott van az oldal, amit linkeltem, keress egyet. Esetleg a könyvet ne írjam meg helyetted? Már bocs a kiakadásért, de ő még mindig a te szereplőd.
2015. jan. 29. 15:30
 8/10 A kérdező kommentje:
A könyvet nem én írom, hanem egy barátom. Megkért, hogy segítsek neki.Mivel nem tudtam kitalálni egy jó nevet sem, ami rá illik, megegyeztünk, hogy kiírom ide, hátha valaki akad, aki tudna segíteni nekünk. Nem mondtam, hogy muszáj .Ha nem hát nem.
2015. jan. 29. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
James. Szerintem illik arra a jellemre. A vezetéknevét pedig gondolom már kitalálta a barátod, ha benne lesz a családja a szereplőnek, vagyis az apja.
2015. jan. 31. 11:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. febr. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!