Kb. hány könyvet olvastatok életetekben?
Figyelt kérdés
Én a minap egy unalmas órámban összeszámoltam, és meglepően keveset, kb. 300-at, de ebben benne vannak a kötelező olvasmányok és gyerekkorom Delfin könyvei is. Pedig imádok olvasni. 26 éves vagyok.
Tudnátok írni egy kb. számot, és a korotokat?
2015. jan. 22. 08:50
11/17 anonim válasza:
kb 6 ot mégis termékmenedzser vagyok jó fizetéssel ;)
12/17 anonim válasza:
Én úgy 300-at,ha számít,hogy van amit 4x-5x olvastam.Van benne ami 1000 oldalas,de vannak vékonyak is.13/L
13/17 anonim válasza:
Az elmúlt kb. 5 évben évente 80-120 közötti számban olvastam könyveket, idén eddig 68-at. Előtte a tanulmányok alatt kevesebbet olvastam, átlagosan hetente/kéthetente egy könyvet kb., ez persze mindig függ az adott könyv vastagságától és stílusától. Csányi új könyvét pl. majdnem két hónap alatt olvastam ki, száraz, velős olvasmány, de nagyon érdemes és érdekes, sokat tanultam belőle! Közben pedig elolvastam jópár másik, más témájú könyvet.
14/17 anonim válasza:
Hát évente kábé 20 könyvet olvasok (mindig felírom, hogy miket), általában könyvet nem olvasok el 2x. 4 évesen tanultam meg olvasni, de olyan 8 éves koromtól kezdte el fölírni. Mondjuk ha 12 éves koromig átlagosan még csak évente 5 könyvet olvastam el, és utána évente 20-t, akkor az olyan 220 könyv.
15/17 anonim válasza:
Eddigi pályafutásom során kb. 30-at, de több, mint ezret akarok elolvasni. Egyébként van vagy ezer könyvem (warez :D) 19/F
16/17 anonim válasza:
140-et, de még jó sokat tervezek! :)
19/L
17/17 anonim válasza:
Kb. 140-150 kötelezők nélkül. Mind hosszú könyvek voltak....
Kedvenc könyveim:
Az Éhezők Viadala 1-3 : nagyon jó , az a tanulsága , hogy nem szabad kegyetlennek lenni a másikkal
Csillagainkban a hiba : egy nagyon elgondolkodtató könyv , én kb. a fél könyvet végigbőgtem...
Anyukám szerint én már több könyvet olvastam el , mint a mai felnőttek 40%-a....
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!