Melyik a legjobb könyv, amit életetekben olvastatok?
Kikötéseim:
-Csak egy részes,legfeljebb 2
-Nem horror,romantikus műfajú
Mindenféle könyvet szeretek,de többnyire mindig csak kikölcsönzök a könyvtárból.Most karácsonyra végre egyszer kaphatok könyvet.Kettőt műr kiválasztottam,még egy könyvet választhatok.(persze amiket ajánlotok,azokat előtte letöltöm meg utánajárok)
Nem tudom,milyen műfajű érdekelne,talán olyan,amiben minden benne van egy kicsit,vagy ami olyan misztikus,magával ragadó...Remélem lesz valami :)
Esetleg ha valaki tud egy jó tudományos könyvet(ami persze már nem regény) az is érdekelhet! :)
Az én kedvenc könyvem szerintem neked nem jönne be, semmi köze a misztikumhoz. Viszont jó természettudományos- ismeretterjesztő könyvet többet is tudok ajánlani:
Carl Sagan: Broca agya, Korok és démonok. Ez az író nagyon híres amerikai csillagász, űrkutató, evolúcióbiológus és egyben szkeptikus gondolkodó volt. A könyvei témái is hasonlóan szerteágazóak. Érdekesek és a laikusok számára is érthetőek ezek a könyvek.
Rejtő Jenő: A tizennégy karátos autó
Vicces és romantikus
Az összes Rejtő könyv nagyon szórakoztató
Most 400 forintért voltak a Tescoban.
Dan Brown: Angyalok és Démonok
Nekem nagyon tetszett. Történelem, CERN, Vallás és tudomány kérdése, és akció dús.
Dosztojevszkij: A félkegyelmű
Műfaja eszmeregény. Lenyűgöző könyv.
Dumas: Monte Cristo grófja
Leginkább egy nagyon szépen kidolgozott kalandregény. Ennyire persze nem egyszerű a dolog: cselszövés, politika, kalandok, titkosírás, családi drámák, szerelmi szálak, elrejtett kincs, minden, ami kell. Zseniális könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!