Charalaine Harris - True Blood . Hany konyve van? (Az inni es elni hagyni, Holtak Klubja, s az Elohalottak Dallasban. Kivul) S tudtok linket, honnan lehet oket letolteni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 13:00
1/3 anonim válasza:
A gombok közül kikeresed az író nevét, és rákattintva rögvest meglátod, hogy hány könyve van még, de angolul vannak csak meg. Az első 3 megvan magyarul, de a 3. csak kalózfordítás. A 4. kötetnek is elkészítették a kalózfordítását buzgó rajongók, még nem olvastam, úgyhogy nem tudom, hogy hogy sikerült. Letöltheted innen: *****
Remélem, segítettem... :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/3 anonim válasza:
Itt is fent van a 4. én elolvastam, maga a történet egész jó, bár elég keményen kalózfordítás. Hozzá kell szokni.
Erről az oldalról angolul is le tudod tölteni, ha úgy érdekel és azt hiszem összesen 8 részes.
3/3 anonim válasza:
Ha még érdekel, itt folytatják a fordítást, az 5. kötet egy része már elérhető, és hamarosan meglesz az egész: [link]
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!