Tudnátok ajánlani nekem könyveket?
Imádok olvasni, de nem tudom mit kéne. Szeretem az olyan könyveket amibe pl. az alkalmazott beleszeret a főnökbe, a tiltott szerelemről szólókat, a fantasy is elmegy, és a sima romantikus is. Korhatár nincs. Lehet bármilyen :) :P
( Jajj, és lány vagyok :D)
Enigma-Helena Silence-tol sokan ajanlottak nekem is.
Remelem hogy tetszeni fog . van benne a vege fele ha jol halottam romantika,de nem bisztos :)
Viszafojtott lélegzet.
Ha maradnék
Szerethetetlen
J.L.Armentrout-Luxen sorozat (egyszerűén nem lehet letenni és az ember beleszeret,örök kedvencem)
Cassandra Clare-Csontváros,Hamuváros,Üvegváros,Bukott angyalok városa,Elveszett lelkek városa és Mennyei tűz városa (izgalmas,különleges,magával ragadó)
Alyson Noel-Halhatatlanok-sorozat (imádtam,egyszerűen elvarázsolt)
Semmi baj. :)
1.Obsodian
2.Ónix
3.Opál
Nagyjából elmondom a főbb dolgokat,de nem szeretném,ha spoiler lenne.
A legelső részben egy lány,Katy Swartz az édesanyjával a "semmi földjére"költözik. Mivel Katy édesapja meghalt így kettesben élnek.A pakolászás után Katy átnéz a szomszédba,hogy megtudja merre talál boltot a környéken,és amint kinyitja az ajtót a szomszéd,minden megváltozik.Daemon Black,az idegen,egy különleges képességekkel bíró közösség tagja,elképesztően sexi és egy két lábon járó tökéletesség,aki elsősorban a bunkóságával minden reményt összetör Katy-ben. De az események áradata mindkettejüket egy kicsit megváltoztatja..Az ősellenségük,az arumok támadnak,és főhőseink mindent megtesznek azért,hogy megmentsék egymást,a családjukat és barátjaikat..
Többet nem szeretnék elárulni,mert ezeket a sorokat át kell élni.. :)
Jó szórakozást!
Még nyár elején letöltöttem hogy elolvasom, de utána úgy voltam vele hogy nem akarom. Viszont így nem is tűnik olyan rossznak. Mondjuk a szerethetetlen-t is el akartam olvasni, aztán mégsem. Most tartok a 200+ oldalon, és marha jó. Úgyhogy megyek és ezt is elolvasom. Nagyon köszike mindenkinek a válaszokat!
Ui.: ha valami még eszetekbe jut nyugodtan lehet írni :)
Ezek csak romantikusak:
-Jennifer E. Smith : Vajon létezik szerelem első látásra
-Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás, Veszedelmes sorscsapás
-Melissa Landers: Elidegenítve
-Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát
-Sophie Kinsella: Egy boltkóros naplója (ő is több részes)
-John Green: Csillagainkban a hiba
-Leiner Laura: Bábel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!