Tudnátok ajánlani olyan könyveket, ahol gyerekek a főszereplők? (csak gyerekek)
Figyelt kérdés
Nem gyerekkönyvre gondolok, hanem sci-fi/misztikus/fantasztikus könyvekre.
Az útvesztőt olvastam, és a második részét is,és nagyon tetszett,ilyesmi könyvre gondolok. Hálás lennék, ha tudna valaki ajánlani hasonló könyvet :)
2015. jan. 4. 19:46
1/10 anonim válasza:
Orson Scott Card: Végjáték
Bár van felnőtt szereplő is, a főszereplők gyerekek.
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!
Az ugyanaz a végjáték, ami filmen is megjelent? Gondolom..
2015. jan. 4. 20:07
3/10 anonim válasza:
Smaragd Atlasz, abban testvérek vannak.
4/10 anonim válasza:
Bevallom, én a filmből 15 percet tudtam nézni, de a könyvet imádom. Az alaptörténet gondolom ugyanaz, csak a mondanivaló és annak tálalása tér el. Szóval ha láttad a filmet, szerintem nyugodtan olvasd el a könyvet is, mert komolyabb anyagot kapsz.
5/10 anonim válasza:
39 kulcs :) (Írót nem írok, mert többen írták.)
7/10 anonim válasza:
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
különös képességű gyerekekről szól (nem szuperhős)
8/10 Bogiiiiii válasza:
35 kilo remeny
egy ropi naploja
10/10 anonim válasza:
Michael Grant: Gone sorozat
Csak az első van magyarra lefordítva de én megrendeltem mind a 6 részt angolul, mert az egyik legjobb könyv amit valaha olvastam. Magyarul Köddé váltak címmel jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!