Mi legyen a borítón?
Csak ábrándozok de mégsem tudom elképzelni a könyvem borítóján.
A könyv maga egy fiú életéről szól,a könyv elején 10 éves,igazi kalandokon megy át majd 15 évesen egymásba szeretnek egy Ella nevű lánnyal de annak az apja tiltja a szerelmet,1 évvel utána a fiú családjában az anya terhes de a szülésben a gyerekkel együtt belehal.Apja idegei tönkre mennek és nem dolgozhat tovább ezért a fiú lesz a családfő.19 évesen háborúba kellett mennie,családját húgára bízva.A háborúban megsérül de kis idő múlva felépül.Parancsnoknak tűntetik ki de nem fogadja el és a háború végén hazamegy,apja akkora már nem él ezért a 2 testvérével marad.Később visszatér a szerelem és esküvő lesz majd születik egy gyerekük és így ér véget a történet.
Nem tudom mi legyen a borítón,nem lesz még kiadva majd egy jó idő múlva... de addig is fantáziálok.Megrajzolom számtalanszor a borítót... vagy magát a fiút,Zachary-t kéne feltűntetni a borítón vagy valami jelképét ami az egész történetet kifejezi.
Mivel nem ismerem a könyvet nem tudom mennyire van nagy szerepe benne a háborúnak, esetleg a szerelmének. Arra gondoltam lehetne egy háborús háttér, elől pedig a fiú és a lány, talán még a két testvér és a gyerek.
Remélem segítettem,és engem szerintem érdekelne egy ilyen könyv
A fiú katonaruhában áll háttal, szembe vele pedig a lány neki az arca is látszódjon.
Valami mezőn vagy valami külsős helyen.
ez ugrott be, nagon tetszik a történet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!