Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi legyen a borítón?

Mi legyen a borítón?

Figyelt kérdés

Csak ábrándozok de mégsem tudom elképzelni a könyvem borítóján.

A könyv maga egy fiú életéről szól,a könyv elején 10 éves,igazi kalandokon megy át majd 15 évesen egymásba szeretnek egy Ella nevű lánnyal de annak az apja tiltja a szerelmet,1 évvel utána a fiú családjában az anya terhes de a szülésben a gyerekkel együtt belehal.Apja idegei tönkre mennek és nem dolgozhat tovább ezért a fiú lesz a családfő.19 évesen háborúba kellett mennie,családját húgára bízva.A háborúban megsérül de kis idő múlva felépül.Parancsnoknak tűntetik ki de nem fogadja el és a háború végén hazamegy,apja akkora már nem él ezért a 2 testvérével marad.Később visszatér a szerelem és esküvő lesz majd születik egy gyerekük és így ér véget a történet.

Nem tudom mi legyen a borítón,nem lesz még kiadva majd egy jó idő múlva... de addig is fantáziálok.Megrajzolom számtalanszor a borítót... vagy magát a fiút,Zachary-t kéne feltűntetni a borítón vagy valami jelképét ami az egész történetet kifejezi.

2015. jan. 4. 20:11
 1/6 A kérdező kommentje:
Amúgy valakit érdekelne ez a könyv? Még nincs teljesen kész de a végén járok már,500 valahány oldalas lesz most 489 oldal van meg tehát szép történet,részletes,minden kis szála egybe fűződik,izgalmas... :-)
2015. jan. 4. 20:23
 2/6 anonim válasza:
Nekem tetszik a történet a borítóhoz pedig dzerintem bízz a képzeletedben mondjuk kapcsolj be egy zenét dölj hátra az ágyon és csak a fiúra gondolj hátha bevillan egy kép
2015. jan. 4. 21:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot,kipróbálom! :)
2015. jan. 4. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismerem a könyvet nem tudom mennyire van nagy szerepe benne a háborúnak, esetleg a szerelmének. Arra gondoltam lehetne egy háborús háttér, elől pedig a fiú és a lány, talán még a két testvér és a gyerek.

Remélem segítettem,és engem szerintem érdekelne egy ilyen könyv

2015. jan. 5. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem nagyon érdekelne, hasonló mint A könyvtolvaj? Mi a könyv címe? Talán a borítóján lehetne hamu, is, ami az elmúlást szimbolizálná, mert ugye elég sokan "elmúlnak" benne, és talán lehetne úgy, mintha a földről szemből lenne fényképezve egy búza csíra szerűség, valami zöld hajtás. Esetleg lehetne hóban, mintha a nehézségeken áttörve találna utat az élet. Nekem ez az ami beugrott, bár elég sablonos lenne egy könyvre, és semmit mondó, de azért leírtam, hátha téged megihlet. :)
2015. jan. 5. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:

A fiú katonaruhában áll háttal, szembe vele pedig a lány neki az arca is látszódjon.

Valami mezőn vagy valami külsős helyen.

ez ugrott be, nagon tetszik a történet

2016. jún. 10. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!