Valami kellene a KÖNYV borítójára, de nem a szereplők.
Mit lehet borítóra rajzolni?
KRITIZÁLÓK ÉS KÖTEKEDŐK HAGYJÁK EL A KÉRDÉSEMET!
2010. aug. 26. 08:19
1/8 anonim válasza:
Szóval egy szerelmes történetről szól? Hmm... nagyon eredeti. Nem is jut eszembe semmi hirtelen.
Tudod, ha nár nem szereplő, akkor valami olyan, ami utalhat a tartalomra leginkább szimbólikusan. Ennyiből viszont nem lehet tanácsot adni erre.
2010. aug. 26. 08:31
2/8 anonim válasza:
Talán valamilyen szokatlan motívum a könyvből. Pl ha a főszereplő szerelmének a haja "Olyan, mint a fekete selyem" (tudom, közhelyes, de más nem jutott eszembe), akkor a borítóra egy fekete selyemszalagot...:S
De jöhetnek még: szív, rózsa stb.
Bár ezek elég közhelyesek:))
2010. aug. 26. 11:04
3/8 anonim válasza:
Már ki is adják, vagy csak ábrándozol, ahogy én is szoktam :D
Szerintem a közhelyes sziveket és rózsákat hagyd (bocsi). Valami szimbolikusat, ami tényleg kapcsolódik a történethez. Amit írt valaki hogy pl. fekete selyemszalag, az jó lenne, csak már "le van foglalva". Az Alkonyaton is van olyan asszem. :\ De ebből a logikából kiindulhatsz. Ha leírod a törit röviden, segíthetünk.
2010. aug. 26. 17:33
6/8 anonim válasza:
A Deviantart-on rengeteg jó alkotás van, onnan meríthetsz bőven ötletet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!