Most találtam 2015-re egy könyv kihívást. Valaki megcsinálja?
[link] erről a kihívásról lenne szó én eddig egy pontot teljesítettem a 10-est.Kíváncsi lennék,csak én kezdtem hozzá vagy van más is aki teljesíteni próbálja? És légyszi kort is,ha kérhetem.
17/F
A szabály szerint nem lehet egy könyvet több ponthoz beírni, de nyilván nem kell vele elszámolnod senkinek, csak magadnak :)
Én minden ponthoz külön könyvet választottam, így jön ki a végére 52 könyv (mert ugye az egyik egy trilógia).
Eddig ezek vannak meg:
2. Büszkeség és balítélet
21. Egymás szemében
27. Titkok és exek éjszakája
32. A beavatott
39. Éjféli bál
41. Zabhegyező
:)) 14/L
Hű, de gyorsan olvastok :) Én még mindig az első könyvemnél tartok, igaz, én a trilógiával kezdtem, ráadásul elég hosszút választottam (John Jakes: Észak és Dél), kötetenként 1000 oldal, de azért ennél gyorsabban szoktam olvasni. Hát ja, munka, kisiskolás gyerek, plusz egyéb hobbi mellett ez most nem megy olyan gyorsan, de nem tartok attól, hogy ne tudnám teljesíteni, amit összegyűjtöttem.
Egyelőre ez a listám, de van még pár üres pont: [link]
szerintem meglesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!