Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Most találtam 2015-re egy...

Most találtam 2015-re egy könyv kihívást. Valaki megcsinálja?

Figyelt kérdés

[link] erről a kihívásról lenne szó én eddig egy pontot teljesítettem a 10-est.Kíváncsi lennék,csak én kezdtem hozzá vagy van más is aki teljesíteni próbálja? És légyszi kort is,ha kérhetem.

17/F

2015. jan. 4. 17:01
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

A szabály szerint nem lehet egy könyvet több ponthoz beírni, de nyilván nem kell vele elszámolnod senkinek, csak magadnak :)

Én minden ponthoz külön könyvet választottam, így jön ki a végére 52 könyv (mert ugye az egyik egy trilógia).

2015. jan. 22. 17:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is megcsinálom. Már öt pontot megcsináltam! 12/L
2015. jan. 22. 18:21
 23/24 anonim válasza:

Eddig ezek vannak meg:

2. Büszkeség és balítélet

21. Egymás szemében

27. Titkok és exek éjszakája

32. A beavatott

39. Éjféli bál

41. Zabhegyező

:)) 14/L

2015. jan. 25. 19:40
 24/24 anonim válasza:

Hű, de gyorsan olvastok :) Én még mindig az első könyvemnél tartok, igaz, én a trilógiával kezdtem, ráadásul elég hosszút választottam (John Jakes: Észak és Dél), kötetenként 1000 oldal, de azért ennél gyorsabban szoktam olvasni. Hát ja, munka, kisiskolás gyerek, plusz egyéb hobbi mellett ez most nem megy olyan gyorsan, de nem tartok attól, hogy ne tudnám teljesíteni, amit összegyűjtöttem.

Egyelőre ez a listám, de van még pár üres pont: [link]

szerintem meglesz :D

2015. jan. 25. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!