Véleményekre vok kíváncsi a szürke 50 árnyalatával kapcsolatban? (lent)
1.A végén ti azért bekönnyztetek?
2.Mit vártatok a végén?
3.Vélemény Christianról?
4.Kedvenc szereplő (ha van)?
5.Ki milyennek képzelte el Mrs Robinsont?
6.Melyek a kedvenc részeitek/részetek?
És úgy összességében vélemény,észrevétel a könyvről,hiányoltatok-e vmit....stb.?
Köszi a válaszokat előre si :)
1. Miért könnyeztem volna be?
2. Abszolúte úgy voltam, hogy megszüli a kölyköt aztán folytatják a malackocást. Így is lett.
3. Eléggé érdekes ember. Nem tudom elképzelni, hogy van ilyen a valóságban. Nekem kicsit sok és erőltetett. Ráadásul ez a nagy vonzódás ehhez az "elcseszett" emberhez szerintem valótlan.
4. Egyértelműen Taylor. Hűséges, becsületes és nekem nagyon szimpatikus.
5. Egy boszorkánynak és az is.:D Tenyérbemászó, önző alak.
6. A második kötetben amikor az apja bálján voltak szerintem eléggé jóra sikerült. Illetve a harmadik részben az egész nászút.
Kb. ennyi. :) Összességében nem rossz könyv, de a valóságtól nagyon eltér! :D Kíváncsi leszek milyen lesz a film.;)
A 3. válaszból gondolom h feltehetően te fiú vagy ugye? Tipikus gondolkodás mód :)
Elég sokmindenben egyetértek veled,köszi szépena választ! :) (A filmet én is váraom!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!