Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 14 évesen a Szürke ötven...

14 évesen a Szürke ötven árnyalata?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy miről szól ez a könyv, viszont sokat olvasok, és bevallom, hogy a téma is érdekel kis mértékben. Magamat viszonylag érettnek tartom a koromhoz képest (nem az a röhögünk minden szexszel kapcsolatos dolgon kategória vagyok). Egy részről szeretném elolvasni, de máshonnan nézve nem érdekel hogy milyen szadista módon szexelnek benne az emberek.

2014. nov. 25. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd el, és ha valahol már túlságosan durvának tartod, akkor szünetelteted. Igazából, szerintem nálad fiatalabbak is olvasták már. Én is olvastam, de nem tartottam nagy számnak. Nem kötött le.
2014. nov. 25. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
18/L
2014. nov. 25. 23:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Illetve köszönöm, megtaláltam szinte ugyanezt a kérdést, és annak a válaszaiból már tájékozódtam :)
2014. nov. 25. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! A könyvet irodalmilag elég silánynak tartom, viszont ez csak egy dolog. Olvastam én is elég vacak "műveket" 14 évesen. :)

Viszont van egy nagy bajom ezzel a könyvvel. 14 évesen még valószínűleg nem volt komoly kapcsolatod, nem szexeltél, főleg nem próbáltál különböző "speciálisabb" típusú szexet. Amit meg kell értened, az az, hogy ez a könyv nem írja le helyesen és pontosan a BDSM szexet. A valóságban nem ilyen. Vannak, akik szeretik, viszont mivel súlyos elki és fizikai sérülésekhez vezethet, ezért vannak szabályai, határai. A könyvben ezt teljesen rosszul csinálják.

Lényeg a lényeg, ha majd évek múlva lesz egy barátod, akivel hosszas beszélgetés után úgy döntötök, hogy ki szeretnétek próbálni ezt a dolgot, akkor utána kell néznetek, komolyan fel kell készülnötök, de nem ebből a könyvből, hanem ezzel foglalkozó helyekről, mert ha őgy csináljátok, mint ebben, akkor nagyon súlyos következményei lehetnek.

Szóval ha akarod, olvas el, de tudd, hogy NEM ez a normális és a helyes módja a BDSM-nek.

2014. nov. 26. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!