Mi a véleményetek a Szürke ötven árnyalata című könyvről?
Figyelt kérdés
2014. szept. 20. 20:13
1/1 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett. Bár fordításban volt ami idegesített....de ez nem az író hibája...
Sajna egyenlőre csak az első rész van meg....Később tudom csak beszerezni a második és harmadik részt, mert most anyagiak miatt fontossági sorrendet kellett felállítanom....
Egyenlőre fontosabb hogy Az Anne Rice féle vámpír sorozat 3 hiányzó részét is megszerezzem, illetve novemberben lesz egy nagyobb könyvrendelésem... szóval a másik 2 részt csak jövőre veszem meg valamikor, de nagyon várom mert kíváncsi vagyok rájuk. Ráadásul rendelni sem lehet őket az alexandránál, szóval csak akkor tudom beszerezni ha jövőre valamikor eljutok egy könyvesboltig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!