Érdemes beiratkozni a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárba? (lent)
Szerintem érdemes. Én a Szabó Ervinbe és az OSZK-ba vagyok beiratkozva, így mindent meg tudok szerezni, ami kellhet.
A hosszú sorokat nem értem, mert nem tapasztaltam semmi ilyet. max 2-3 ember állt mindig előttem, de mivel a kölcsönzés úgy megy, mint a nagyobb boltokban a vásárlás (vonalkód lecsippant, mágnesező izén áthúz, blokk kinyomtat), így egy perc alatt megvan az egész.
Ami nagy plusz: a negyediken olyan gyönyörű olvasótermek vannak, hogy képes voltam csak azért bemenni tanulni, hogy olyan szép környezetben legyek, helyre van állítva a palota eredeti állapota, legalábbis stílusban, gyönyörű :)
Na a lényeg, hogy mindenképp érdemes!
Ha csak a tanulás miatt kellene, akkor nem, mert a félév 2. napján már semmi nincs benn ami kellene, vizsgaidőszakban szintén esélytelen, de amúgy érdemes persze. Jó könyvek, rengeteg DVD és CD, gyönyörű épület.
Vizsgaidőszakban és félév elején van sor időnként, de ha nem muszáj, ne akkor menj és kész, amúgy 5 percnél többet még soha nem vártam.
Használjátok már az internetet, ne csak ezt az oldalt...
Itt a könyvtár honlapja és a berítakozási díjak:
2300 Forintba.
Amúgy voltam hétfőn, és csak szülőt fogadnak el kezesnek. Ami már csak azért is szemétség, mert én nagyszülővel mentem, és a telefonba nem voltam képesek mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!