Országos Idegennyelvű Könyvtárba Bp-en érdemes beiratkozni?
Elég drága, és nem tudom, vannak-e pl szakkönyvek is idegennyelven, vagy csak irodalmi művek.
Angol nyelven kezdtem el egyetemen tanulni, és azért érdekelne, hogy esetleg találok-e ott forrásokat. Mennyire naprakész a gyűjteményük?
Érdemes lenne a könyvtár honlapján utánanézni, talán ott találsz erről infót. Én már régen jártam oda, és más jellegű könyvek miatt.
Köszi, a honlapot én is nézegettem, csak még soha nem voltam ott, és gondoltam hátha vki jár oda, és le tudja írni a benyomásait...mennyire szimpatikusak, segítőkészek a könyvtárosok, mennyire hangulatos a hely, jó-e az elrendezés...stb...
Egyelőre még nem vagyok Pesten, csak jövő héten cuccolok fel, és előre nézegettem, hova lenne jó menni.
Az tetszett viszont, hogy van a könyvtárban wifi, amit a Szabó Ervin könyvtárnál nem írtak. A könyvtár és net együtt hasznos, ha beadandót kell írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!