Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Tokyo Ghoul nevű mangának...

A Tokyo Ghoul nevű mangának jelenleg hány része van és hol tudom elolvasni őket magyarul?

Figyelt kérdés

2014. dec. 22. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Száznegyven-valahány fejezettel ért véget nemrég, teljes magyar fordítása szerintem még nincs.
2014. dec. 23. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:

AnimeAddicton

De szinte biztos, hogy még nincs kész az egész.

144 fejezete van, már véget ért, de storynak csak egy részét dolgozza fel. Mivel a folytatása egy jelenleg is futó manga: Tokyo Ghoul:Re

Nem egészen értem mi értelme volt új mangát kezdeni, mivel story ott folytatódik 2 év kihagyás után ahol abbamaradt, de mind1.

2014. dec. 23. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Magyarul jelenleg olyan 155 része van és még mindig fut.
2014. dec. 23. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi az off-ért, de hol van fent? mert én nem találom sehol :D
2014. dec. 24. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:

"Magyarul" úgy értettem, hogy "azaz" vagy "összegezve" :D

Amúgy nézd meg Animeaddicton, ott most néztem első 25 rész van lefordítva, ami elég kevés, de érdemes elejéről menni mert anime kihagyott egy csomó részt.

Angolul meg minden vasárnap-hétfőn jön ki a raw utána 1-2 nap az imperialscan-on amig kijön angolul.

Angolul mangabird.com-on érdemes olvasni ott fent van az eddig megjelent összes.

(Ha nem tudod megnyitni mert reklám blokkolód van akkor nyisd meg inkognitó ablakban, úgy jó lesz).

2014. dec. 24. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
A Tokyo Ghoul:RE manga hetente jön ki angolul, magyarra pedig elkezdtem lefordítani, az első fejezetet már fel is töltöttem aa-ra, csak idő kérdése mire kikerül ^^
2014. dec. 24. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Arra várhatsz vagy 3 hetet :D

Mikor én fordítottam az is kb. 1 hónap volt, mire kikerült, + most még ünnepek is vannak.

Amúgy mások nevében is köszi a fordítást. Másnem Tokyo Ghoul-nak legalább a mangája nagyon jó, ellenben az adaptációval.

2014. dec. 25. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!