A Tokyo Ghoul nevű mangának jelenleg hány része van és hol tudom elolvasni őket magyarul?
AnimeAddicton
De szinte biztos, hogy még nincs kész az egész.
144 fejezete van, már véget ért, de storynak csak egy részét dolgozza fel. Mivel a folytatása egy jelenleg is futó manga: Tokyo Ghoul:Re
Nem egészen értem mi értelme volt új mangát kezdeni, mivel story ott folytatódik 2 év kihagyás után ahol abbamaradt, de mind1.
"Magyarul" úgy értettem, hogy "azaz" vagy "összegezve" :D
Amúgy nézd meg Animeaddicton, ott most néztem első 25 rész van lefordítva, ami elég kevés, de érdemes elejéről menni mert anime kihagyott egy csomó részt.
Angolul meg minden vasárnap-hétfőn jön ki a raw utána 1-2 nap az imperialscan-on amig kijön angolul.
Angolul mangabird.com-on érdemes olvasni ott fent van az eddig megjelent összes.
(Ha nem tudod megnyitni mert reklám blokkolód van akkor nyisd meg inkognitó ablakban, úgy jó lesz).
Arra várhatsz vagy 3 hetet :D
Mikor én fordítottam az is kb. 1 hónap volt, mire kikerült, + most még ünnepek is vannak.
Amúgy mások nevében is köszi a fordítást. Másnem Tokyo Ghoul-nak legalább a mangája nagyon jó, ellenben az adaptációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!