Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok könyvet? 13l

Ajánlanátok könyvet? 13l

Figyelt kérdés
Eddig csak vöröspöttyös fantasykat olvastam, de érdekelne valami más is. Olyan könyvet keresek, ami elgondolkodtató, aminek az elolvasása után valahogy többnek érzi magát az ember. Pl tetszene egy olyan könyv, ami egy kiközösített emberről szól, aki úgy érzi, nem tud beilleszkedni a társadalomba. Lehet fantasy is. Vagy romantikus is lehet, csak ne az a nagyon tinis fajta (de xy olyan helyees, yx meg olyan cukii..szóval ilyeneket ne), de ne is legyen nagyon régi, 13 éves lány számára értelmezhető legyen. Előre is köszönöm! :)
2014. dec. 15. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy különc srác feljegyzései

Alaszka nyomában

Mondjuk egyik sem olyan tipikus kirekesztett emberkéről szól, csak az elején, utána lesznek barátaik, de nekem tetszettek.

2014. dec. 15. 19:03
 2/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! 13/L :)
2014. dec. 15. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
A Csitt csitt Becca Fitzpatrick-tól, az Obszidián Jennifer l. Armentrout-tól, és a Shiver-Borzongás Maggie Stiefvater-tól. Nekem ezek mind a kedvenceim, nem tudom, hogy te olvastad-e már őket
2014. dec. 17. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

Éjszakai cirkusz

Vérbe öltözött Anna.

Én ezeket imádom

13/L

2014. dec. 17. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:

James Dashner: Az útvesztő trilógia

Veronica Roth: A beavatott trilógia

Stephen Chobsky: Egy különc srác feljegyzései

J. A. Redmerski: A soha határa

James Patterson: Maximum Ride sorozat

J. K. Rowling: Harry Potter sorozat

Erich KÄstner: A két Lotti

Lois Lowry bármelyik könyve (Emlékek őre, A fiú, Hírvivő)

Meg Cabot: Mediátor sorozat

Meg Cabot: Hívószám: 1-800 sorozat

2014. dec. 19. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!