Ajánlanátok könyvet? 13l
Figyelt kérdés
Eddig csak vöröspöttyös fantasykat olvastam, de érdekelne valami más is. Olyan könyvet keresek, ami elgondolkodtató, aminek az elolvasása után valahogy többnek érzi magát az ember. Pl tetszene egy olyan könyv, ami egy kiközösített emberről szól, aki úgy érzi, nem tud beilleszkedni a társadalomba. Lehet fantasy is. Vagy romantikus is lehet, csak ne az a nagyon tinis fajta (de xy olyan helyees, yx meg olyan cukii..szóval ilyeneket ne), de ne is legyen nagyon régi, 13 éves lány számára értelmezhető legyen. Előre is köszönöm! :)2014. dec. 15. 18:58
1/5 anonim válasza:
Egy különc srác feljegyzései
Alaszka nyomában
Mondjuk egyik sem olyan tipikus kirekesztett emberkéről szól, csak az elején, utána lesznek barátaik, de nekem tetszettek.
3/5 anonim válasza:
A Csitt csitt Becca Fitzpatrick-tól, az Obszidián Jennifer l. Armentrout-tól, és a Shiver-Borzongás Maggie Stiefvater-tól. Nekem ezek mind a kedvenceim, nem tudom, hogy te olvastad-e már őket
4/5 anonim válasza:
Szia
Éjszakai cirkusz
Vérbe öltözött Anna.
Én ezeket imádom
13/L
5/5 anonim válasza:
James Dashner: Az útvesztő trilógia
Veronica Roth: A beavatott trilógia
Stephen Chobsky: Egy különc srác feljegyzései
J. A. Redmerski: A soha határa
James Patterson: Maximum Ride sorozat
J. K. Rowling: Harry Potter sorozat
Erich KÄstner: A két Lotti
Lois Lowry bármelyik könyve (Emlékek őre, A fiú, Hírvivő)
Meg Cabot: Mediátor sorozat
Meg Cabot: Hívószám: 1-800 sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!