Milyen könyvet ajánlanátok egy könyvmolynak? 16/L
A Hannibal könyvek közül olvastad mindegyiket, vagy csak A bárányok hallgatnak-ot? Ezen kívül ami még eszembe jutott, az a Dexter, nem tudom, a sorozatot ismered-e. Én a könyveket nem olvastam (még), de azt mondják, jók, és a sztori sem teljesen ugyanaz, mint a filmsorozatban.
Ezen kívül, ha érdekelnek a pszichoterápiával kapcsolatos szépirodalmi, regényszerű könyvek és a filozófia, akkor Irvin Yalom könyveit ajánlom, én őt nagyon-nagyon szeretem.
Romantikus könyvek közül nekem a nagy kedvencem az Üvöltő szelek.
Még egy, ami eszembe jutott: Vágy és vezeklés. Ez pszichológiai szempontból is különösen érdekes, nem tudom, láttad-e a filmet, a könyv még jobb.
Mindet olvastam a Bárányok hallgatnakból és igen az ilyen pszichológiával kapcsolatosakat mind nagyon szeretem. A Dextert mondták már, lehet beleolvasok már nagyon érdekel. A többit is felírtam és köszi.
Ha esetleg van még azt szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!