Tudnátok NEM sorozat könyveket ajaánlani?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és leginkább piros pöttyös könyveket szeretek olvasni. Tudnátok olyanokat ajánlani amik ,,egyedüliek"? (mármint nem sorozatok, hanem csak egyrészesek)2014. dec. 14. 14:10
1/5 A kérdező kommentje:
bocsi az elirasokert, csak angol billentyus gepem van, es kicsit bonyolult az ekezetek irasa
2014. dec. 14. 14:12
2/5 anonim válasza:
Vörös pöttyösök közül szinte az összes többrészes, amúgy nem csak a Könyvmolyképző ad ki romantikus fantasykat.
3/5 anonim válasza:
A lány és a farkas
de nekem nagyon tetszik még Rachel Heartman : Seraphina (ez nem vörös pöttyös )
4/5 Márciuska válasza:
- Meg Cabot: Misztikus szerelem, Nicola és a vicomt
- Cally Taylor: A mennyország várhat
- Victoria Forester: A lány aki tud repülni
- Jessica Day George: Éjféli bál
- Erin Morgenstern: Éjszakai cirkusz
- B. M. Grapes: Jóslatok hálójában
- Pokoli báléjszakák
- Alex Flynn: Beastly - Szörnyszívű
- Elizabeth Goudge: Holdhercegnő
- Marina és Szergej Gyacsenko: Alekszandra és a teremtés növendékei (ez egy kicsit... elvont néha,de jó)
- Miklós Csaba: Tükörváros titka
- Neil Gaiman: Csillagpor (Van egy egyedi stílusa Gaimannek, de nekem tetszett)
- Gail Carson Levine: Bamarre hercegnői, Elátkozott Ella
5/5 A kérdező kommentje:
huhhh... koszi emberek:) nem is tudtam h ennyi letezik:) tenyleg koszi mindenkinek:)
2014. dec. 19. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!