Tudnátok nekem szokásos, vagy angyalos könyveket ajánlani? (többi lent)
Szóval olyan könyveket keresek, amikben vannak ellenséges oldalak, nem túl nyálcsorgatós szerelem, és ha lehet, pár kisgyerek. Azoknak örülnék legjobban, amikben vannak angyalok, de a többire is kíváncsi vagyok!
Eddig ilyeneket olvastam:
-Maximum Ride
-A beavatott
-Láthatatlanok
-Az őrző
-A jóslat
Válaszokat előre is köszönöm:)
Neil Gaiman · Terry Pratchett
Elveszett próféciák
Bocsi nem írtam le az előző válaszomban :D
Az Összetört glóriák kifejezetten angyalos könyv, arról szól, hogy "bukott" angyalok leszállnak a földre ,mert kiátkozták őket és most lent harcolnak a gonosz ellen,de közben maguk is gonoszok egy kicsit. Egy angyal lány is leszáll, hogy segítsen társainak küzdeni a sötét angyalok ellen, de szerelmes lesz a vezérükbe, ami viszonzásra talál. Ez az egyik főszál, a másikat meg nem mondom el majd elolvasod magad :)
Susan Ee: Angyalok bukása
Nekem nagyon tetszett, izgalmas volt, pörgős. Háborús, szóval ellenséges oldal az van, meg angyalok, a szerelmi szál nem túl vészes és a főszereplőnek van egy kishúga. Szerintem tetszene.
Csontváros
Üvegváros
Bukott angyalok városa
Hamuváros
(nem tudom hogy vannak sorrendbe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!