Olvastátok már a Percy Jackson és az olimposziak című regénysorozatot?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 17:39
1/14 anonim válasza:
bizony~ és megéri elolvasni *__* (L)
imádtam.
16/L
2/14 A kérdező kommentje:
És mindet elolvastad, vagy csak azt ami magyarul jelent meg?
2010. febr. 12. 23:02
3/14 anonim válasza:
mindet, angolul. *előző vagyok*
nagyon jó, tényleg. *-*
4/14 anonim válasza:
Én még csak az első kötetet. Tényleg, hol lehet angolul olvasni, akár online? Érdekelne a többi kötet.
5/14 anonim válasza:
*még mindig az első vagyok xD*
hát, nekem mondjuk úgy hozta a nagybátyám, aki külföldi, de szerintem ha rágúglizol, hogy Percy Jackson (and the bla bla... amelyiket akarod) e-book, kidobja őket angolul (magyarul sajna próbáltam, de nincs...)
6/14 A kérdező kommentje:
én is angoulul olvastam :D még német órákon ^^
2010. márc. 5. 22:15
7/14 anonim válasza:
Hali!Aki olvasta már az összeset az tudna adni egy kis spoilert arról hogy mi lesz az utolsó 3 részben?
9/14 anonim válasza:
A legjobb könyv, a Harry Potter után. Imádom. Érdemes elolvasni, ma fejeztem be az utolsó részt. Utálom, ha vége lesz egy sorozatnak, amit szeretek. És ezt nagyon-nagyon szerettem.♥ Olvasd el, megéri, tényleg.
10/14 anonim válasza:
Én most küzdök azért, hogy megszerezzem az ötödik részt, de az első négy szenzációs volt. Magyarul hiába keresem e-book formájában nem találom, angolul viszont fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!